Loading

Openluchtmuseum

Dagtocht
Arnhem
Uw dagtocht, verteld door onze chauffeur
Via onze opstapplaatsen rijden we naar het tussen de heuvels gelegen Arnhem. Hier krijgt u een kopje koffie met wat lekkers. Daarna loopt u langs de vele mooie musea, molens en oude voertuigen naar het restaurant. Hier ontvangt u een eenvoudige lunch. Waarna, u met de tram of al lopend het park kunt verkennen. Voor vertrek, ontvangt u nog een lekker kopje soep met wat lekkers. Om dan weer na een mooie dag, richting uw opstappunt te rijden. 

vanaf

€ 62,95

Pluspunten

Comfort Class

Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet. Ook heeft u ledverlichting met een persoonlijk leeslampje.

 

Inclusief entree

Natuurlijk kunt u bij ons boeken, en het voordeel hiervan is, dat de dagtocht inclusief entree is.  Hierdoor hoeft u zelf niet voor kaartjes te zorgen, en loopt u zo naar binnen. 

Ervaren chauffeur

Onze chauffeurs rijden al vele jaren met onze gasten door Europa, en heeft deze bestemming al meerdere keren gereden. Hierdoor kan deze u alles vertellen over de reis en de omgeving. 
Daarnaast is deze opgeleid met sociale vaardigheden, krijgt een rij test elk jaar en volgt een uitgebreide opleiding elke 5 jaar. U reist dus niet alleen comfortabel, maar heeft ook de beste service onderweg!

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie onderweg

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

* Entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek

 

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* € 1,- reserveringskosten

* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 

*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Uw dag uit

Een cultuurhistorisch binnen- en buitenmuseum met een oppervlakte van maar liefst 88 voetbalvelden Bewonder authentieke gebouwen zoals originele boerderijen, arbeidershuisjes, molens, een kerk, een schooltje en een ophaalbrug Maak een ritje in een historische tram en bekijk het museum op je gemak Bekijk oude ambachten en bezoek de boerin die je alles vertelt over het leven van vroeger Kinderen kunnen op het Kindererf onder andere spelen met oudhollands spelmateriaal, een karweitje doen met de boer(in) en koeien melken Geniet van overheerlijke poffertjes, eet een ouderwets lekker broodje of drink een biertje in het echte Jordanese café 

Op uw gemak genieten

dat doet u natuurlijk met ons

Uw dagtocht reserveren

Shopping Basket