Loading

Inclusief

– Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet

– Begeleiding chauffeur/reisleider

– Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension
– Kamer met bad en/of douche en toilet

– Koffie met gebak op de heenreis

– Afscheidsbuffet in Nederland


– Alle genoemde excursies

– Diverse entrees en boottochten zoals omschreven bij incl.

Reist u alleen?

Uw hotels onderweg

U kunt ervanuit gaan dat we weer slapen in zeer goede hotels. Waarbij uw kamer altijd is voorzien van een eigen douche, toilet, televisie en een zitje.. Zo overnachten we bijvoorbeeld in het Hilton in Krakau… 

Deel deze mooie reis met uw vrienden:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Klantenwaardering 2019
8.3/10
Fam. Machielse
Fam. Machielse
Busreis gasten
Read More
Beste Patrick,Hier nog een berichtje van 1 van je kinderen van de afgelopen 12 dagen, met de foto natuurlijk. Wij hebben een goede reis terug gehad van Konigsforst naar jullie wisselpunt, om 16.15 uur waren wij als 1e bus die daar arriveerde, het was wel stil hoor toen jullie eruit waren. Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische 12 dagen, nu we thuis zijn denken we wat was nou het mooist en dat zijn toch wel de zaterdag en de zondag, de skischans was ook heel bijzonder maar de wandeling van maandag met zo een klein groepje was ook erg leuk en gezellig. Het duurt nog even voor je zelf op vakantie gaat maar alvast een hele fijne vakantie met je gezin en geniet van elkaar. En tot slot denk aan de gordel.Met vriendelijke groet.
Joop
Joop
Busreis gasten
Read More
We vertrokken vanuit het wisselpunt met een tijdelijke chauffeur. Patrick stapte onderweg in, en nam van daaruit het stuur over. In eerste instantie hadden we de indruk, dat hij een strakke hand zou hebben in wat wel en niet mocht of moest. Maar al snel kwamen we er achter, dat dat nu net niet het geval was. Hij zorgde voor een soepel verloop van alle activiteiten en voor sommigen was zelfs de aankondiging dat we om 18.30 aan tafel zouden gaan voor het diner, aanleiding om bij het verlaten van de bus te vragen,hoe laat het diner was! Terwijl hij ook alles op het publicatiebord had gezet.Ondanks dat sommige dingen zelfs 3 keer werden gezegd, was toch weer iemand vergeten zijn sleutel in Wiesensteig in te leveren en was er bij vertrek vanuit Wörgl toch weer iemand, die zijn eindbestemming niet op zijn kofferlabel had gezet.En dat ondanks zijn zeer duidelijke uitleg steeds. Patrick kon het engelen geduld opbrengen, door daar naar de betrokkene wel duideljk over te zijn, zonder te kwetsen. Zelfs toen de diabetis man zijn kip zat op te eten, terwijl die iets anders had besteld, bleef Patrick rustig, terwijl je zag, dat de stoom bijna uit zijn oren kwam. Petje af !! Verder kon hij ons veel vertellen over het gebied, zonder in langdradige verhalen te verzanden. En hij loodste ons op een zeer rustige en veilige manier over de wegen. Ruim 3000 veilige kilometers. Als chauffeur/reisleider krijgt hij van mij een 9. Dat wij dezelfde hobby bleken te hebben en dat wij een uitstekende klik hadden, staat daar los van. Al met al was deze busreis een heerlijke vakantie in relaxte sfeer.
Fam. Verhoeven
Fam. Verhoeven
Busgasten
Read More
Hi Patrick,Nogmaals bedankt, mede ook door mijn vrouw Diny, voor de mooie reis met vele hoogtepunten( vooral voor mij Bergisel, erg mooi in het groot) De reis was schitterend mede door jou goede uitleg en verstand van zaken, dat is echt een pluspunt als je zo'n chauffeur in de bus hebt. Al met al kunnen wij terugkijken op een prachtige tijd die we gehad hebben, en nu gaan we weer over op de orde van de dag. Hopelijk tot de volgende keer, Diny ..
Previous
Next

Wij respecteren de veiligheid:

Reisprogramma

Dag 1 (vrijdag)

Al vroeg vertrekken we naar ons wisselpunt, waar er weer een lekker kopje koffie voor u klaar zal staan. Na ons kopje koffie, rijden we over de Duitse AutoBahn naar ons overnachting hotel.

Dag 2 (zaterdag)

We rijden vroeg door vandaag, want we gaan naar de mooie stad aan de rivier de Walta. Namelijk Poznan, waar u in het centrum van Poznan u op eigen gelegenheid o.a. de St. Peter en St. Paul basiliek en het raadhuis kunt bewonderen. In de loop van de middag rijden we door naar ons volgende hotel.

Dag 3 (zondag)

We verlaten deze regio, want op de volgende plaats zullen we 2 nachten verblijven. We bezoeken de plaatsen Gdynia en Sopot. Twee kustplaatsen die samen met Gdansk de agglomeratie ‘Dreistadt’ vormen. Vooral Sopot is een gezellig stadje en tevens kuuroord met de langste houten pier van Europa (ruim 500 meter!) en één van de oudste casino’s van Europa. Het beloofd weer een mooie dag te worden.

Dag 4 (maandag)

Vanmorgen rijden we naar het mooie Gdansk(Danzig) voor een bezoek. In de 16e en 17e eeuw kende Danzig (Gdansk) zijn gouden eeuw. Het was de rijkste havenstad aan de Oostzee. Tijdens een stadstour door de historische binnenstad waant u zich in het Amsterdam van vroeger met vele prachtige geveltjes. Verder bevindt zich hier de vroegere Lenin-werf, waar Lech Walesa bekend werd als stakingsleider. Natuurlijk heeft u de hele middag om te genieten van deze mooie stad.

Dag 5 (dinsdag)

Vandaag verlaten we alweer ons hotel, we gaan een mooie rit maken door Mazurie, een prachtig gebied in Polen met wel meer dan 2000 meren en vele bosgebieden. Als hoogtepunt bezoeken we Indrukwekkende Poolse natuur. Later op de dag bezoeken we het dorpje Gierloz, nabij Ketrzyn, waar het Wolfsschanze (Wolvennest) zich bevindt, een oud hoofdkwartier van Hitler. Tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft hij hier lange tijd gezeten. Aan het eind van de oorlog is het complex grotendeels door de Duitsers zelf opgeblazen.
(excl. entree).
Voor we onze route weer vervolgen naar ons volgende hotel.

Dag 6 (woensdag)

Vandaag vervolgen we onze weg naar Warschau, door de schitterende natuur van de Mazurie. Ook weer met prachtige stops op hele mooie punten. In de loop van de middag komen we aan bij ons hotel.

Dag 7 (donderdag)

Het is een korte rit naar het centrum van Warschau, en dat betekend een bezoek onder begeleiding van een lokale gids (incl.) We zien onder andere de bezienswaardigheden zoals het Lazienkipark met het Chopin monument. Uiteraard nemen we ook een kijkje bij het Koningsslot, symbool van de staat Polen. We gaan tevens naar de Nowy Swiatstraat, waar u vele klassieke gevels en cafés aantreft. De middag kunt u lekker zelf de stad ontdekken.

Dag 8 (vrijdag)

We rijden via een mooie route richting Krakau, maar niet voordat we stoppen bij de mijnen van Wielicka, waar we een bezoek brengen aan één van de oudste zoutmijnen (entree excl.) ter wereld. Al in de 11e eeuw werd uit deze mijn zout gewonnen. Onder leiding van een deskundige gids wordt u rondgeleid. U zult versteld staan van de prachtige zoutsculpturen. Hierna rijden we door naar Krakau. Voor de overnachting.

Dag 9 (zaterdag)

Via een route rijden we nu door naar het mooie oude stadscentrum van Krakau, waar onze lokale gids ons op staat te wachten. In het middeleeuwse centrum vindt u musea, kerken en huizen vanaf de barok tot aan de romantiek periode. De kathedraal wordt als meesterwerk van de Poolse bouwkunst beschouwd. De in Renaissancestijl gebouwde Lakenhal ligt aan het plein Rynek Glowny. Na de rondrit en wandeling, heeft u alle tijd om de stad te bezoeken.

Dag 10 (zondag)

Via een route door de natuur, komen we aan bij het kamp van Auschwitz. Onder begeleiding van onze gids, krijgt u een droevige blik met verhalen van alle gebeurtenissen. Dit kamp was het grootste vernietigingskamp van Europa. Miljoenen mensen hebben hier in de oorlogsjaren de dood gevonden. In de barakken herdenken vele landen, waaronder ook Nederland, in tentoonstellingen de slachtoffers van het kamp.
Aan het einde van de dag rijden we na deze indrukwekkende excursie terug naar ons hotel.

Dag 11(maandag)

Via een route door de natuur, komen we aan bij het kamp van Auschwitz. Onder begeleiding van onze gids, krijgt u een droevige blik met verhalen van alle gebeurtenissen. Dit kamp was het grootste vernietigingskamp van Europa. Miljoenen mensen hebben hier in de oorlogsjaren de dood gevonden. In de barakken herdenken vele landen, waaronder ook Nederland, in tentoonstellingen de slachtoffers van het kamp.
Aan het einde van de dag rijden we na deze indrukwekkende excursie terug naar ons hotel.

Dag 12(dinsdag)

We gaan alweer snel de snelweg op naar Nederland. Waar we vandaag met diverse stops zullen eindigen. Onze laatste stop voor de reis is weer ons wisselpunt, waar er een diner op u staat te wachten. Voor we weer tevreden naar huis rijden.

Ons team staat klaar voor u,

Een overzicht van uw reis

Onze opstapplaatsen voor deze mooie vakantie

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie vakantie naar de Andorra

  • Wij volgende de veiligheid van elk land, zorgen voor uw gezondheid onderweg en nemen geen risico.. En gaat de reis niet door!.. Dan GEEN VOUCHERS maar uw geld gewoon retour!
Shopping Basket