Logo pajos reizen 1500 500 oranje achtergrond

Dagtochten | Busreizen | Bus verhuur | Chauffeursdiensten 

Overzicht

Reviews

De klanten gaven ons een cijfer

Wat de klanten van 2018 vonden
Service chauffeur en reisleiding 93%
Wat de klanten van hun verblijf vonden
Kwaliteit van de hotels en appartementen 96%

Nieuwsbrief

Reviews

Dagtocht Düsseldorf

Was idd een leuke, mooie maar ook zeker goed verzorgde reis door jullie, ook namens de rest Monique S.

Dagtocht Düsseldorf

Namens ons het was geweldig en heel goed verzorgd toppie Ria S. Fijne reis gehad top geregeld Johan S.

8 dagen Duitsland

Bedankt voor de fijne reis, heel hartelijk bedankt nogmaals. Het ga je goed. Fam. Winter

12 dagen Oostenrijk

We vertrokken vanuit het wisselpunt met een tijdelijke chauffeur. Patrick stapte onderweg in, en nam van daaruit het stuur over. In eerste instantie hadden we de indruk, dat hij een strakke hand zou hebben in wat wel en niet mocht of moest. Maar al snel kwamen we er achter, dat dat nu net niet het geval was. Hij zorgde voor een soepel verloop van alle activiteiten en voor sommigen was zelfs de aankondiging dat we om 18.30 aan tafel zouden gaan voor het diner, aanleiding om bij het verlaten van de bus te vragen,hoe laat het diner was! Terwijl hij ook alles op het publicatiebord had gezet.Ondanks dat sommige dingen zelfs 3 keer werden gezegd, was toch weer iemand vergeten zijn sleutel in Wiesensteig in te leveren en was er bij vertrek vanuit Wörgl toch weer iemand, die zijn eindbestemming niet op zijn kofferlabel had gezet.En dat ondanks zijn zeer duidelijke uitleg steeds. Patrick kon het engelen geduld opbrengen, door daar naar de betrokkene wel duideljk over te zijn, zonder te kwetsen. Zelfs toen de diabetis man zijn kip zat op te eten, terwijl die iets anders had besteld, bleef Patrick rustig, terwijl je zag, dat de stoom bijna uit zijn oren kwam. Petje af !! Verder kon hij ons veel vertellen over het gebied, zonder in langdradige verhalen te verzanden. En hij loodste ons op een zeer rustige en veilige manier over de wegen. Ruim 3000 veilige kilometers. Als chauffeur/reisleider krijgt hij van mij een 9. Dat wij dezelfde hobby bleken te hebben en dat wij een uitstekende klik hadden, staat daar los van. Al met al was deze busreis een heerlijke vakantie in relaxte sfeer. Joop M.

Dagtocht Bobbejaanland

Vanmorgen was de bus op tijd.. we reden via 3 punten naar Bobbejaanland.. Doordat er een klant later was, dachten we dat de chauffeur weg zou rijden.. Maar niks minder waar, hij belde het mobiele nummer. Toen naar de poort, liet het omroepen.. Bleek de klant de tijd niet begrepen te hebben.. Dus 30 minuten later reden we toch compleet weg.. Wat fijn, weet dat ik dus mijn kinderen ook van 16 met Pajos mee kan sturen..

10 dagen Italië

Hi Patrick,Nogmaals bedankt, mede ook door mijn vrouw Diny, voor de mooie reis met vele hoogtepunten( vooral voor mij Bergisel, erg mooi in het groot) De reis was schitterend mede door jou goede uitleg en verstand van zaken, dat is echt een pluspunt als je zo'n chauffeur in de bus hebt. Al met al kunnen wij terugkijken op een prachtige tijd die we gehad hebben, en nu gaan we weer over op de orde van de dag. Hopelijk tot de volgende keer, Diny en Piet van der Hoeven, Rozenburg.

10 dagen Frankrijk

Beste John, Je inzet is super, maar ook je vriendelijkheid is hartverwarmend. Ook tijdens de lange ritten weet je er iets moois van te maken. Voor dit alles bedanken we je van harte en wensen we je ondanks mindere berichten het allerbeste toe. Groetjes,Ans en Michel

Dagtocht Düsseldorf

super trip was het.vriendelijke,hartelijke mensen zijn jullie,goed verzorgd,overal aan gedacht, koekje, snoepje, chocolaatjes, flesje water,etc etc. Iris H.

Dagtocht Düsseldorf

Het was een gezellige en goed georganiseerde reis Toos M.

8 dagen Krakau

Mooie dag gehad. Fijne reis van krakau naar berlijn. Aansluitend even de gasten een middag en lichttour door berlijn gegeven. Fantastisch. Nu slapen en morgen naar huis met de groep, klanten waren zeer tevreden.

Vervoer naar Lowlands

Lowlands.... Vorig jaar was het heel fijn, onze chauffeur had ons in gecheckt en toen was mijn vriend zijn geld vergeten.. Hij zei het tegen de chauffeur en die vroeg, kan ik langsrijden, waar woon je. Hij is bij een bushalte gestopt en hadden we toch onze entree spullen en portemonnee.. Zo blij.

Dagtocht Disneyland

Goedenmorgen klinkt er door de microfoon, we zijn op het parkeerterrein van Disneyland. Langzaam wakker wordend ontvang ik een kopje koffie van de chauffeur. Effe naar de wc, dan de spullen pakkend ontvang ik ook mijn entreekaart. Hele dag genietend van het park, kom ik terug bij de bus.. Een brede glimlach vraagt of ik het leuk heb gehad.. Ik neem plaats en kijk een leuke film. Mijn ogen vallen nog even dicht. Goedemorgen klinkt er weer, we zijn bij uw uitstapplaats. Dat was comfortabel. Volgende keer nog eens.. Ik kan het aanraden

Dagtocht Walibi Holland

Vandaag stond mijn bus vroeg klaar bij Capelse Brug.. Via Den haag reden we gelijk door naar Walibi.. Hier konden we even naar het toilet en mocht ik mijn spullen in de bus laten.. En Walibi, wat een tof park!.. Was er nooit geweest.. maar ga zeker terug met jullie.. Terug ook begin van de avond.. bedankt voor de service!.. We waren met 10 personen, en was top geregeld..afz. Marie S. (klantenreactie walibi dagtocht voorjaar 2018)

Dagtocht Düsseldorf

Was een superdag, top verzorgd 👍 Kelle O.

12 dagen Oostenrijk

Beste Patrick,Hier nog een berichtje van 1 van je kinderen van de afgelopen 12 dagen, met de foto natuurlijk. Wij hebben een goede reis terug gehad van Konigsforst naar jullie wisselpunt, om 16.15 uur waren wij als 1e bus die daar arriveerde, het was wel stil hoor toen jullie eruit waren. Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische 12 dagen, nu we thuis zijn denken we wat was nou het mooist en dat zijn toch wel de zaterdag en de zondag, de skischans was ook heel bijzonder maar de wandeling van maandag met zo een klein groepje was ook erg leuk en gezellig. Het duurt nog even voor je zelf op vakantie gaat maar alvast een hele fijne vakantie met je gezin en geniet van elkaar. En tot slot denk aan de gordel.Met vriendelijke groet, Hennie en Jack Machielse

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket