geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Roermond Outlet
vanaf € 19,95

Roermond Outlet

winkelen
U stapt bij het centrum uit

Vandaag rijden we naar de parkeerplaats, hier ontvangt u de kortingsbonnen met een plattegrond. Vanuit hier loopt u zo naar het Designer Outlet en het oude centrum van Roermond. Aan het einde van de dag, rijden we weer naar uw opstappunt

Mooie indrukken van uw dagtocht
Wat is er te doen vandaag

Nadat we uw opstapplaats aangedaan hebben, rijden we via enkele opstapplaatsen naar de afslag Kelpen. Hier rijden we langs leuke plaatsen, zoals Baexem en de aspergevelden naar Roermond. Roermond was in de late middeleeuwen een Hanzestad, en een van de vier hoofdsteden van het oude hertogdom Gelre, tweede in omvang en grootste qua handel. Nu nog steeds is het een handelsplaats, maar dan in de vorm van een fantastisch winkelgebied. Ook het centrum van Roermond is de moeite waard. De stad heeft een beschermd stadsgezicht. 

Buiten het centrum heeft het ook nog eens een zeer mooi Designer Outlet Centrum. Hier zullen we parkeren. Vanuit deze parkeerplaats loopt u zo het centrum, als het Outlet centrum in. Het Designer Outlet Roermond is gevestigd in een aantal gebouwen van de voormalige Ernst Casimir kazerne. Deze kazerne werd in 1939 in gebruik genomen en diende als onderdak voor enkele grensbataljons, die volgens de minister van Oorlog noodzakelijk werden geacht met de toenemende oorlogsdreiging vanuit Duitsland. In 1940 bezet de Duitse Wehrmacht de kazerne die ten slotte in 1992 door het Nederlandse leger verlaten wordt. Daarna bieden de gebouwen nog voor enkele jaren onderdak aan asielzoekers, totdat in 2000 de meeste gebouwen worden gesloopt. Op het terrein verrijst eind 2001 een winkelcentrum van het Britse bedrijf McArthur Glen, dat in Roermond het eerste Outlet Center – speciaal voor merkartikelen – in Nederland geopend heeft. Het Designer Outlet Roermond is een Outlet Center van het Britse bedrijf McArthur Glen, en biedt 200 internationale designermerken aan. Met meer dan 5,5 miljoen bezoekers per jaar is het een van de grootste attracties in Nederland. Het merendeel van de bezoekers komt uit Nederland, België en Duitsland, en er zijn ook vele internationale toeristen die het Outlet bezoeken.

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

*  Genoemde entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Veilig betalen via uw eigen bank

* Geld terug garantie, mocht de dagtocht niet doorgaan

* Garantie van bij elkaar zitten tijdens de busreis

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* Extra service aan boord van de touringcar

* Paar opstapplaatsen extra kosten

Servicelijn

Een dagtocht starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Meer over uw dagtocht