Reizen in Coronatijd is met ons

Startpagina        Contact        Touringcars

omruilgarantie

Omruilgarantie

tot 14 dagen voor vertrek gratis

vertrouwd

Met vertrouwen op reis

ons team staat al 30 jaar klaar voor U

Liefdevol op reis

we geven u graag persoonlijke aandacht

Altijd doen we uw opstapplaats aan!

geen minimum aantal personen

1 euro reserveringskosten

op 1 euro na, betaald u wat u ziet

Vandaag rijden we naar de parkeerplaats, hier ontvangt u de kortingsbonnen met een plattegrond. Vanuit hier loopt u zo naar het Designer Outlet en het oude centrum van Roermond. Aan het einde van de dag, rijden we weer naar uw opstappunt

En dat voor slechts € 19,95
Designer Outlet Roermond

Nadat we uw opstapplaats aangedaan hebben, rijden we via enkele opstapplaatsen naar de afslag Kelpen. Hier rijden we langs leuke plaatsen, zoals Baexem en de aspergevelden naar Roermond. Roermond was in de late middeleeuwen een Hanzestad, en een van de vier hoofdsteden van het oude hertogdom Gelre, tweede in omvang en grootste qua handel. Nu nog steeds is het een handelsplaats, maar dan in de vorm van een fantastisch winkelgebied. Ook het centrum van Roermond is de moeite waard. De stad heeft een beschermd stadsgezicht. 

Buiten het centrum heeft het ook nog eens een zeer mooi Designer Outlet Centrum. Hier zullen we parkeren. Vanuit deze parkeerplaats loopt u zo het centrum, als het Outlet centrum in. Het Designer Outlet Roermond is gevestigd in een aantal gebouwen van de voormalige Ernst Casimir kazerne. Deze kazerne werd in 1939 in gebruik genomen en diende als onderdak voor enkele grensbataljons, die volgens de minister van Oorlog noodzakelijk werden geacht met de toenemende oorlogsdreiging vanuit Duitsland. In 1940 bezet de Duitse Wehrmacht de kazerne die ten slotte in 1992 door het Nederlandse leger verlaten wordt. Daarna bieden de gebouwen nog voor enkele jaren onderdak aan asielzoekers, totdat in 2000 de meeste gebouwen worden gesloopt. Op het terrein verrijst eind 2001 een winkelcentrum van het Britse bedrijf McArthur Glen, dat in Roermond het eerste Outlet Center – speciaal voor merkartikelen – in Nederland geopend heeft. Het Designer Outlet Roermond is een Outlet Center van het Britse bedrijf McArthur Glen, en biedt 200 internationale designermerken aan. Met meer dan 5,5 miljoen bezoekers per jaar is het een van de grootste attracties in Nederland. Het merendeel van de bezoekers komt uit Nederland, België en Duitsland, en er zijn ook vele internationale toeristen die het Outlet bezoeken.

logo-ideal

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Heeft u nog

Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Spreek uw vraag in op 085 0043201

Klikt u op de online chat, rechtsonder