Comfort Class Busvakantie

Romantische Straße

Genieten van de mooie dorpen

Kastelen
Cultuur
Wijnvelden

Comfort Class busvakantie

Wat uw chauffeur u kunt vertellen over deze fantastische reis

Een rustige reis, dat is genieten.. Dat is wat ik als chauffeur bij deze mooie reis denk. Heerlijk struinen door de dorpen en langs mooie kastelen. Een topper!

Uw hotels onderweg

We overnachten in een net hotel, in Duitsland. De kwaliteit is netjes, en de ontbijten met diners zijn goed verzorgd. Natuurlijk voorzien van eigen douche en wc. Airco en de mogelijkheid voor een drankje aan de bar.

Programma

Dag 1- Duitsland

Als we bij ons wisselpunt komen, staat er een lekker kopje koffie met wat lekkers voor u klaar. Als we daarna gelijk de grens over gaan, dan is het een mooie route naar het zuiden. In de loop van de namiddag komen we aan bij ons hotel, vlakbij Rothenburg. Hier verblijven we de gehele reis.

Dag 2- Bezoek Wurzburg

Na het ontbijt gaan we op weg naar Würzburg, de stad waar de Romantische Strasse officieel begint. We brengen u naar de mooie binnenstad. U vindt er onder meer de oudste universiteit van Beieren en tal van prachtige gebouwen die herinneren aan het feit dat Würzburg een bisschopsstad is. Diverse monumenten staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst, zoals bijvoorbeeld de Residenz van Würzburg, één van de mooiste residenties van Europa. In de loop van de middag rijden we via een mooie route terug naar ons hotel.

Dag 3- Bezoek Bamberg

De complete oude binnenstad, met meer dan 1000 jaar historie, is uitstekend bewaard gebleven en staat mede om die reden vermeld op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Bamberg is de stad van de kunst, van cultuur, maar ook de stad van het bier. Op diverse plekken in de stad vindt u brouwerijen en het is zeker een aanrader om eens een Bamberger biertje te proeven op een gezellig terrasje. Voor we weer terug rijden naar ons hotel.

Dag 4- Bezoek Rothenburg en Bad Mergentheim

We gaan vandaag naar de mooie oude binnenstad van Rothenburg zelf. Hier kunt u op uw gemakje heerlijk rondkijken, alvorens we aan het begin van de middag door zullen rijden naar Bad Mergentheim. Weer een fantastische plaats tijdens uw vakantie. Dit kuuroord staat vol met oude monumenten als de watertoren en stadhuis. Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar uw hotel.

Dag 5- Bezoek Dinkelsbühl

We gaan naar Dinkelsbuhl, een plaats met wel meer dan 600 monumenten, waarvan de oude stadsmuur van vele kilometers wel het meest bijzonder is. Het is een plaats waar we tegen 11 uur zullen arriveren, en dan lekker tot een 16 uur zullen blijven. Zodat u deze stad op uw gemakje kunt bezoeken.

Dag 6- Dagtocht Slot Neuschwanstein en Wieskirche

Een echt hoogtepunt tijdens deze reis. We bezoeken slot Neuschwanstein, één van de mooiste kastelen van Duitsland. Het slot dateert uit de 18e eeuw en werd in opdracht van Koning Ludwig II gebouwd. Na een rondleiding bekijken we nog even de natuurrijke omgeving van het slot, het ligt immers vlak aan de Alpenrand. Indien u minder goed ter been bent, houdt u er dan rekening mee dat het slot op een berg ligt, evt. kunt u met koets (excl.) omhoog. In het kasteel zijn ook enkele kleine trappen. Op de terugreis naar het hotel stoppen we nog even bij bedevaartsoord Wieskirche, een wereldberoemd kerkje. Indien er geen dienst of rondleiding plaats vindt, kunnen we het kerkje ook van binnen bezichtigen.

Dag 7- Dagtocht Nederland

Via de vele wegen, zijn we deze reis langs mooie dorpen en wijnvelden gereden. Alleen vandaag gaan we de snelweg op!. Want we rijden alweer naar Nederland. Op ons wisselpunt staat er weer een heerlijk diner op ons te wachten. Hierna brengen de servicelijn bussen u weer naar huis.

Klanten geven deze reis een 9,1

Vertrekdata

8 juni 2020
6 juli 2020
7 september 2020


Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
- Begeleiding chauffeur/reisleider
- Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension Kamer met bad en/of douche en toilet
- Koffie met gebak op de heenreis
- Afscheidsbuffet in Nederland
- Alle genoemde excursies
- Diverse entrees zoals omschreven

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees.