Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Romantische Straße
Comfort Class busvakantie
vanaf € 549,-

romantische straße

Comfort Class
7 dagen

Vanuit ons mooie hotel, maken we prachtige excursies over de Romantische Straße. We zien vele leuke dorpjes, oude kastelen en mooie wijngaarden. Waarbij we echt op ons gemak van al het moois gaan genieten. 

Uw chauffeur
Mooie indrukken van uw reis
Programma
Dag 1

Als we bij ons wisselpunt komen, staat er een lekker kopje koffie met wat lekkers voor u klaar. Als we daarna gelijk de grens over gaan, dan is het een mooie route naar het zuiden. In de loop van de namiddag komen we aan bij ons hotel, vlakbij Rothenburg. Hier verblijven we de gehele reis.

Dag 2

Na het ontbijt gaan we op weg naar Würzburg, de stad waar de Romantische Strasse officieel begint. We brengen u naar de mooie binnenstad. U vindt er onder meer de oudste universiteit van Beieren en tal van prachtige gebouwen die herinneren aan het feit dat Würzburg een bisschopsstad is. Diverse monumenten staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst, zoals bijvoorbeeld de Residenz van Würzburg, één van de mooiste residenties van Europa. In de loop van de middag rijden we via een mooie route terug naar ons hotel.

Dag 3

De complete oude binnenstad, met meer dan 1000 jaar historie, is uitstekend bewaard gebleven en staat mede om die reden vermeld op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Bamberg is de stad van de kunst, van cultuur, maar ook de stad van het bier. Op diverse plekken in de stad vindt u brouwerijen en het is zeker een aanrader om eens een Bamberger biertje te proeven op een gezellig terrasje. Voor we weer terug rijden naar ons hotel.

Dag 4

Vanmorgen rijden we naar Montmartre bekend van de mooie zondagsmarkten, Sacre Couer en de leuke kleine winkeltjes. Hier heeft  u tot 13 uur de tijd  om evt. samen met onze reisleiding alles te bezoeken. Hierna, rijden we weer terug naar Nederland, oftewel dan zit deze mooie reis alweer erop. We genieten van een afscheidsbuffet voor we uw weer naar huis brengen.

Dag 4

We gaan vandaag naar de mooie oude binnenstad van Rothenburg zelf. Hier kunt u op uw gemakje heerlijk rondkijken, alvorens we aan het begin van de middag door zullen rijden naar Bad Mergentheim. Weer een fantastische plaats tijdens uw vakantie. Dit kuuroord staat vol met oude monumenten als de watertoren en stadhuis. Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar uw hotel.

Dag 5

We gaan naar Dinkelsbuhl, een plaats met wel meer dan 600 monumenten, waarvan de oude stadsmuur van vele kilometers wel het meest bijzonder is. Het is een plaats waar we tegen 11 uur zullen arriveren, en dan lekker tot een 16 uur zullen blijven. Zodat u deze stad op uw gemakje kunt bezoeken.

Dag 6

Een echt hoogtepunt tijdens deze reis. We bezoeken slot Neuschwanstein, één van de mooiste kastelen van Duitsland. Het slot dateert uit de 18e eeuw en werd in opdracht van Koning Ludwig II gebouwd. Na een rondleiding bekijken we nog even de natuurrijke omgeving van het slot, het ligt immers vlak aan de Alpenrand. Indien u minder goed ter been bent, houdt u er dan rekening mee dat het slot op een berg ligt, evt. kunt u met koets (excl.) omhoog. In het kasteel zijn ook enkele kleine trappen. Op de terugreis naar het hotel stoppen we nog even bij bedevaartsoord Wieskirche, een wereldberoemd kerkje. Indien er geen dienst of rondleiding plaats vindt, kunnen we het kerkje ook van binnen bezichtigen.

Dag 7

Via de vele wegen, zijn we deze reis langs mooie dorpen en wijnvelden gereden. Alleen vandaag gaan we de snelweg op!. Want we rijden alweer naar Nederland. Op ons wisselpunt staat er weer een heerlijk diner op ons te wachten. Hierna brengen de servicelijn bussen u weer naar huis.

Boerderij van Rothenburg

De boerderij van Rothenburg ligt dicht bij de historische oude stad. Alle attracties van Rothenburg liggen op slechts 5-10 minuten lopen. Wij zijn te allen tijde toegankelijk en zijn daarom niet onderworpen aan verkeersbeperkingen. De nabijheid van het treinstation, gemakkelijke toegang en gratis parkeren zorgen voor comfortabele accommodatie voor voorbijgangers, zakenreizigers en vakantiegangers, evenals voor wandelaars, fietsers en motorrijders.

Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 55 jaar uit een hoofdgebouw en een pension ernaast. Het hoofdgebouw (met lift) en ons pension hebben 47 individueel ingerichte kamers verdeeld in eenpersoons-, tweepersoons- en meerkamers. Alle kamers zijn voorzien van badkamer of douche, toilet, telefoon, föhn, WiFi en LCD TV. We hebben gasten- en vergaderzalen voor maximaal 120 personen. In de kelder is onze hotelbar “Liquid Corner”. De bar is meerdere malen bekroond als een van de beste 100

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Wisselpunt Roermond

Op ons wisselpunt in Roermond kunt u overnachten en uw auto parkeren. Zodat u ontspannen uw reis kunt beginnen en afsluiten. Natuurlijk is een kopje koffie bij vertrek en een afscheidsdiner bij ons inclusief. Boek uw kamer eenvoudig met de knop hieronder. 

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek
* Reis per comfortabele touringcar
* Begeleiding van een ervaren chauffeur
* Toeristen belasting
*  Genoemde excursies
* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek
* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek
* Afscheidsdiner bij terugkomst
* Halfpension

Exclusief

* Entreegelden (zie omschrijving)
* Persoonlijke uitgaven
* € 1,- reserveringskosten
* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 
*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Servicelijn

Een vakantie starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. Of gaat u liever zelf naar het wisselpunt en overnacht u daar! Ook is er de mogelijkheid voor een parkeerplaats op ons wisselpunt. Wist u dat u korting krijgt als u zelf naar het wisselpunt komt, het gaat om € 25,- per boeking. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Algemeen plaatje

Shopping Basket