Loading

Romantische Straße

Inclusief

– Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
– Begeleiding chauffeur/reisleider 
– Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension
Kamer met bad en/of douche en toilet 
– Koffie met gebak op de heenreis
– Afscheidsbuffet in Nederland
– Alle genoemde excursies
– Diverse entrees zoals omschreven

Reist u alleen?

De Rothenburgerhoeve

De boerderij van Rothenburg ligt dicht bij de historische oude stad. Alle attracties van Rothenburg liggen op slechts 5-10 minuten lopen. Wij zijn te allen tijde toegankelijk en zijn daarom niet onderworpen aan verkeersbeperkingen. De nabijheid van het treinstation, gemakkelijke toegang en gratis parkeren zorgen voor comfortabele accommodatie voor voorbijgangers, zakenreizigers en vakantiegangers, evenals voor wandelaars, fietsers en motorrijders.

 

Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 55 jaar uit een hoofdgebouw en een pension ernaast. Het hoofdgebouw (met lift) en ons pension hebben 47 individueel ingerichte kamers verdeeld in eenpersoons-, tweepersoons- en meerkamers. Alle kamers zijn voorzien van badkamer of douche, toilet, telefoon, föhn, WiFi en LCD TV. We hebben gasten- en vergaderzalen voor maximaal 120 personen. In de kelder is onze hotelbar “Liquid Corner”. De bar is meerdere malen bekroond als een van de beste 100

Deel deze mooie reis met uw vrienden:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Klantenwaardering 2019
8.3/10
Fam. Machielse
Fam. Machielse
Busreis gasten
Read More
Beste Patrick,Hier nog een berichtje van 1 van je kinderen van de afgelopen 12 dagen, met de foto natuurlijk. Wij hebben een goede reis terug gehad van Konigsforst naar jullie wisselpunt, om 16.15 uur waren wij als 1e bus die daar arriveerde, het was wel stil hoor toen jullie eruit waren. Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische 12 dagen, nu we thuis zijn denken we wat was nou het mooist en dat zijn toch wel de zaterdag en de zondag, de skischans was ook heel bijzonder maar de wandeling van maandag met zo een klein groepje was ook erg leuk en gezellig. Het duurt nog even voor je zelf op vakantie gaat maar alvast een hele fijne vakantie met je gezin en geniet van elkaar. En tot slot denk aan de gordel.Met vriendelijke groet.
Joop
Joop
Busreis gasten
Read More
We vertrokken vanuit het wisselpunt met een tijdelijke chauffeur. Patrick stapte onderweg in, en nam van daaruit het stuur over. In eerste instantie hadden we de indruk, dat hij een strakke hand zou hebben in wat wel en niet mocht of moest. Maar al snel kwamen we er achter, dat dat nu net niet het geval was. Hij zorgde voor een soepel verloop van alle activiteiten en voor sommigen was zelfs de aankondiging dat we om 18.30 aan tafel zouden gaan voor het diner, aanleiding om bij het verlaten van de bus te vragen,hoe laat het diner was! Terwijl hij ook alles op het publicatiebord had gezet.Ondanks dat sommige dingen zelfs 3 keer werden gezegd, was toch weer iemand vergeten zijn sleutel in Wiesensteig in te leveren en was er bij vertrek vanuit Wörgl toch weer iemand, die zijn eindbestemming niet op zijn kofferlabel had gezet.En dat ondanks zijn zeer duidelijke uitleg steeds. Patrick kon het engelen geduld opbrengen, door daar naar de betrokkene wel duideljk over te zijn, zonder te kwetsen. Zelfs toen de diabetis man zijn kip zat op te eten, terwijl die iets anders had besteld, bleef Patrick rustig, terwijl je zag, dat de stoom bijna uit zijn oren kwam. Petje af !! Verder kon hij ons veel vertellen over het gebied, zonder in langdradige verhalen te verzanden. En hij loodste ons op een zeer rustige en veilige manier over de wegen. Ruim 3000 veilige kilometers. Als chauffeur/reisleider krijgt hij van mij een 9. Dat wij dezelfde hobby bleken te hebben en dat wij een uitstekende klik hadden, staat daar los van. Al met al was deze busreis een heerlijke vakantie in relaxte sfeer.
Fam. Verhoeven
Fam. Verhoeven
Busgasten
Read More
Hi Patrick,Nogmaals bedankt, mede ook door mijn vrouw Diny, voor de mooie reis met vele hoogtepunten( vooral voor mij Bergisel, erg mooi in het groot) De reis was schitterend mede door jou goede uitleg en verstand van zaken, dat is echt een pluspunt als je zo'n chauffeur in de bus hebt. Al met al kunnen wij terugkijken op een prachtige tijd die we gehad hebben, en nu gaan we weer over op de orde van de dag. Hopelijk tot de volgende keer, Diny ..
Previous
Next

Wij respecteren de veiligheid:

Reisprogramma

Dag 1 (vrijdag)

Als we bij ons wisselpunt komen, staat er een lekker kopje koffie met wat lekkers voor u klaar. Als we daarna gelijk de grens over gaan, dan is het een mooie route naar het zuiden. In de loop van de namiddag komen we aan bij ons hotel, vlakbij Rothenburg. Hier verblijven we de gehele reis.

Dag 2 (zaterdag)

Na het ontbijt gaan we op weg naar Würzburg, de stad waar de Romantische Strasse officieel begint. We brengen u naar de mooie binnenstad. U vindt er onder meer de oudste universiteit van Beieren en tal van prachtige gebouwen die herinneren aan het feit dat Würzburg een bisschopsstad is. Diverse monumenten staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst, zoals bijvoorbeeld de Residenz van Würzburg, één van de mooiste residenties van Europa. In de loop van de middag rijden we via een mooie route terug naar ons hotel.

Dag 3 (zondag)

De complete oude binnenstad, met meer dan 1000 jaar historie, is uitstekend bewaard gebleven en staat mede om die reden vermeld op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Bamberg is de stad van de kunst, van cultuur, maar ook de stad van het bier. Op diverse plekken in de stad vindt u brouwerijen en het is zeker een aanrader om eens een Bamberger biertje te proeven op een gezellig terrasje. Voor we weer terug rijden naar ons hotel.

Dag 4 (maandag)

We gaan vandaag naar de mooie oude binnenstad van Rothenburg zelf. Hier kunt u op uw gemakje heerlijk rondkijken, alvorens we aan het begin van de middag door zullen rijden naar Bad Mergentheim. Weer een fantastische plaats tijdens uw vakantie. Dit kuuroord staat vol met oude monumenten als de watertoren en stadhuis. Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar uw hotel.

Dag 5 (dinsdag)

We gaan naar Dinkelsbuhl, een plaats met wel meer dan 600 monumenten, waarvan de oude stadsmuur van vele kilometers wel het meest bijzonder is. Het is een plaats waar we tegen 11 uur zullen arriveren, en dan lekker tot een 16 uur zullen blijven. Zodat u deze stad op uw gemakje kunt bezoeken.

Dag 6 (woensdag)

Een echt hoogtepunt tijdens deze reis. We bezoeken slot Neuschwanstein, één van de mooiste kastelen van Duitsland. Het slot dateert uit de 18e eeuw en werd in opdracht van Koning Ludwig II gebouwd. Na een rondleiding bekijken we nog even de natuurrijke omgeving van het slot, het ligt immers vlak aan de Alpenrand. Indien u minder goed ter been bent, houdt u er dan rekening mee dat het slot op een berg ligt, evt. kunt u met koets (excl.) omhoog. In het kasteel zijn ook enkele kleine trappen. Op de terugreis naar het hotel stoppen we nog even bij bedevaartsoord Wieskirche, een wereldberoemd kerkje. Indien er geen dienst of rondleiding plaats vindt, kunnen we het kerkje ook van binnen bezichtigen.

Dag 7 (donderdag)

Via de vele wegen, zijn we deze reis langs mooie dorpen en wijnvelden gereden. Alleen vandaag gaan we de snelweg op!. Want we rijden alweer naar Nederland. Op ons wisselpunt staat er weer een heerlijk diner op ons te wachten. Hierna brengen de servicelijn bussen u weer naar huis.

Ons team staat klaar voor u,

Een overzicht van uw reis

Onze opstapplaatsen voor deze mooie vakantie

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie vakantie naar de Andorra

  • Wij volgende de veiligheid van elk land, zorgen voor uw gezondheid onderweg en nemen geen risico.. En gaat de reis niet door!.. Dan GEEN VOUCHERS maar uw geld gewoon retour!
Shopping Basket