Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Rome
Comfort Class busvakantie
vanaf € 849,-

Rome

Comfort Class
12 dagen

Via diverse stopplaatsen gaat u naar Rome, waar we gaan genieten van de oude stad met de lokale gids. Daarna, bezoeken we ook Capri,Vesuvius en de Amalfikust. En nog veel meer interessante plaatsen. Wilt u Rome en de omgeving eens goed leren kennen, dan is dit de reis voor u!

Uw chauffeur
Programma
Dag 1

Als we weer via onze servicelijn zijn aangekomen bij ons wisselpunt, drinken we weer een lekker kopje koffie met wat lekkers erbij. Hierna rijden we via diverse stops naar ons hotel.

Dag 2

Via een schitterende route door de bergen, rijden we Italie binnen. En zullen dan ook de eerste stad verkennen. Namelijk Montacatini Terme, een oud kuuroord. Hier blijven we ook slapen.

Dag 3

En zo gaan we vanmorgen alweer vroeg op pad, want we gaan naar Rome. Deze dag zal de ochtend in beslag nemen. In de middag heeft u alvast wat vrije tijd in Rome. Uw chauffeur verteld u onderweg natuurlijk naar alle mogelijkheden.

Dag 4

We rijden naar Rome, want hier staat onze gids ons al op te wachten. Tijdens de rondleiding ziet u onder meer de wereldberoeme Trevifontein, het Forum Romanum en imposante Colosseum. U zult zeker onder de indruk zijn van deze wereldstad en haar rijke historie. De gids vertelt u hier graag over. Rome lijkt op veel plaatsen net een groot openluchtmuseum. In de middag kunt u heerlijk zelf nog even rondkijken.

Dag 5

Vandaag rijden we verder naar Sorento.. . Onderweg bezoeken we Montecassino, waar u een bezoek kunt brengen aan de beroemde abdij. Deze abdij ligt op 519 meter hoogte en biedt een prachtig uitzicht op de stad en de wijde omgeving. Vervolgens nemen we u mee naar het prachtig gelegen Napels. Geniet van het mooie uitzicht op de Middellandse Zee en de vulkaan Vesuvius. Voor we doorreijden naar ons hotel.

Dag 6

Onze chauffeur heeft een rustdag, maar kan met u mee naar het prachtige Eiland Capri. Deze excursie is excl. Maar zeker meer dan de moeite waard. U word opgehaald bij het hotel, en naar de haven gebracht. Hier vaart u in een uurtje naar dit prachtige eiland. Onze gids neemt u mee over het prachtige eiland, onder andere naar de abdij. Na het bezoek met de gids, kunt u lekker zelf nog rondrijken of genieten van een terrasje. Voor we met de boot weer naar het vaste land zullen gaan. Ook word u weer terug naar het hotel gebracht, waar het diner alweer op ons staat te wachten.

Dag 7

. Onderweg bezoeken we Montecassino, waar u een bezoek kunt brengen aan de beroemde abdij. Deze abdij ligt op 519 meter hoogte en biedt een prachtig uitzicht op de stad en de wijde omgeving. Vervolgens nemen we u mee naar het prachtig gelegen Napels. Geniet van het mooie uitzicht op de Middellandse Zee en de vulkaan Vesuvius

Dag 8

Vanmorgen gaan we na het ontbij een fantastische kustroute rijden langs de Amalfi kust, onderweg stoppen we bij de kustplaatsjes Positano en Amalfi, waar u voldoende tijd heeft om rond te kijken. Om dan weer terug te keren bij het hotel.

Dag 9

Deze dag rijden we naar Sorrento, de oude binnenstad met oude kleine winkeltjes en de gezellige terrasjes, staan er voorin dat het een mooie dag gaat worden. Een dag voor uzelf, voor we teruggaan naar het hotel.

Dag 10

We rijden richting het noorden en bezoeken Tivoli, ooit een geliefde buitenplaats van veel Romeinse keizers. U kunt er genieten van prachtig aangelegde tuinen en schitterende villa’s. Het meest bekend is Villa Adriana, het buitenverblijf van keizer Hadrianus. Hierna rijden we naar ons hotel voor de overnachting.

Dag 11

Vandaag gaan we weer het mooie Italie verlaten. Om te reizen naar ons tussen hotel. Waar we in het begin van de avond zullen aankomen.

Dag 12

We gaan al vroeg op pad, om richting Nederland te reizen. Hier staat het diner al klaar voor ons. Voor we weer via de opstapplaatsen terug komen op uw punt. Na een mooie reis naar Rome en omgeving.

American Palace

Hotel American Palace Eur is een historische accommodatie, op slechts 50 meter afstand van het metrostation Laurentina. Drankjes zijn verkrijgbaar op de groene binnenplaats met fruitbomen. De fitnessruimte is 24 uur per dag gratis beschikbaar.

De kamers van het American Palace zijn voorzien van airconditioning, houten meubels en satelliet-tv. De eigen badkamers zijn uitgerust met een douche en haardroger.

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Wisselpunt Roermond

Op ons wisselpunt in Roermond kunt u overnachten en uw auto parkeren. Zodat u ontspannen uw reis kunt beginnen en afsluiten. Natuurlijk is een kopje koffie bij vertrek en een afscheidsdiner bij ons inclusief. Boek uw kamer eenvoudig met de knop hieronder. 

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek
* Reis per comfortabele touringcar
* Begeleiding van een ervaren chauffeur
* Toeristen belasting
*  Genoemde excursies
* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek
* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek
* Afscheidsdiner bij terugkomst
* Halfpension verzorging als omschreven

Exclusief

* Entreegelden (zie omschrijving)
* Persoonlijke uitgaven
* € 1,- reserveringskosten
* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 
*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Servicelijn

Een vakantie starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. Of gaat u liever zelf naar het wisselpunt en overnacht u daar! Ook is er de mogelijkheid voor een parkeerplaats op ons wisselpunt. Wist u dat u korting krijgt als u zelf naar het wisselpunt komt, het gaat om € 25,- per boeking. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Algemeen plaatje

Shopping Basket