Loading

Inclusief

– Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet

– Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension
Kamer met bad en/of douche en toilet


– Koffie met gebak op de heenreis


– Afscheidsbuffet in Nederland


– Alle genoemde excursies met incl.


– Diverse entrees en boottochten zoals omschreven als incl.

Reist u alleen?

Hotel American Palace Eur, Rome

Hotel American Palace Eur is een historische accommodatie, op slechts 50 meter afstand van het metrostation Laurentina. Drankjes zijn verkrijgbaar op de groene binnenplaats met fruitbomen. De fitnessruimte is 24 uur per dag gratis beschikbaar.

De kamers van het American Palace zijn voorzien van airconditioning, houten meubels en satelliet-tv. De eigen badkamers zijn uitgerust met een douche en haardroger.

Deel deze mooie reis met uw vrienden:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Klantenwaardering 2019
8.3/10
Fam. Machielse
Fam. Machielse
Busreis gasten
Read More
Beste Patrick,Hier nog een berichtje van 1 van je kinderen van de afgelopen 12 dagen, met de foto natuurlijk. Wij hebben een goede reis terug gehad van Konigsforst naar jullie wisselpunt, om 16.15 uur waren wij als 1e bus die daar arriveerde, het was wel stil hoor toen jullie eruit waren. Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische 12 dagen, nu we thuis zijn denken we wat was nou het mooist en dat zijn toch wel de zaterdag en de zondag, de skischans was ook heel bijzonder maar de wandeling van maandag met zo een klein groepje was ook erg leuk en gezellig. Het duurt nog even voor je zelf op vakantie gaat maar alvast een hele fijne vakantie met je gezin en geniet van elkaar. En tot slot denk aan de gordel.Met vriendelijke groet.
Joop
Joop
Busreis gasten
Read More
We vertrokken vanuit het wisselpunt met een tijdelijke chauffeur. Patrick stapte onderweg in, en nam van daaruit het stuur over. In eerste instantie hadden we de indruk, dat hij een strakke hand zou hebben in wat wel en niet mocht of moest. Maar al snel kwamen we er achter, dat dat nu net niet het geval was. Hij zorgde voor een soepel verloop van alle activiteiten en voor sommigen was zelfs de aankondiging dat we om 18.30 aan tafel zouden gaan voor het diner, aanleiding om bij het verlaten van de bus te vragen,hoe laat het diner was! Terwijl hij ook alles op het publicatiebord had gezet.Ondanks dat sommige dingen zelfs 3 keer werden gezegd, was toch weer iemand vergeten zijn sleutel in Wiesensteig in te leveren en was er bij vertrek vanuit Wörgl toch weer iemand, die zijn eindbestemming niet op zijn kofferlabel had gezet.En dat ondanks zijn zeer duidelijke uitleg steeds. Patrick kon het engelen geduld opbrengen, door daar naar de betrokkene wel duideljk over te zijn, zonder te kwetsen. Zelfs toen de diabetis man zijn kip zat op te eten, terwijl die iets anders had besteld, bleef Patrick rustig, terwijl je zag, dat de stoom bijna uit zijn oren kwam. Petje af !! Verder kon hij ons veel vertellen over het gebied, zonder in langdradige verhalen te verzanden. En hij loodste ons op een zeer rustige en veilige manier over de wegen. Ruim 3000 veilige kilometers. Als chauffeur/reisleider krijgt hij van mij een 9. Dat wij dezelfde hobby bleken te hebben en dat wij een uitstekende klik hadden, staat daar los van. Al met al was deze busreis een heerlijke vakantie in relaxte sfeer.
Fam. Verhoeven
Fam. Verhoeven
Busgasten
Read More
Hi Patrick,Nogmaals bedankt, mede ook door mijn vrouw Diny, voor de mooie reis met vele hoogtepunten( vooral voor mij Bergisel, erg mooi in het groot) De reis was schitterend mede door jou goede uitleg en verstand van zaken, dat is echt een pluspunt als je zo'n chauffeur in de bus hebt. Al met al kunnen wij terugkijken op een prachtige tijd die we gehad hebben, en nu gaan we weer over op de orde van de dag. Hopelijk tot de volgende keer, Diny ..
Previous
Next

Wij respecteren de veiligheid:

Reisprogramma

Dag 1 (vrijdag)

Als we weer via onze servicelijn zijn aangekomen bij ons wisselpunt, drinken we weer een lekker kopje koffie met wat lekkers erbij. Hierna rijden we via diverse stops naar ons hotel.

Dag 2 (zaterdag)

Via een schitterende route door de bergen, rijden we Italie binnen. En zullen dan ook de eerste stad verkennen. Namelijk Montacatini Terme, een oud kuuroord. Hier blijven we ook slapen.

Dag 3 (zondag)

En zo gaan we vanmorgen alweer vroeg op pad, want we gaan naar Rome. Deze dag zal de ochtend in beslag nemen. In de middag heeft u alvast wat vrije tijd in Rome. Uw chauffeur verteld u onderweg natuurlijk naar alle mogelijkheden.

Dag 4 (maandag)

We rijden naar Rome, want hier staat onze gids ons al op te wachten. Tijdens de rondleiding ziet u onder meer de wereldberoeme Trevifontein, het Forum Romanum en imposante Colosseum. U zult zeker onder de indruk zijn van deze wereldstad en haar rijke historie. De gids vertelt u hier graag over. Rome lijkt op veel plaatsen net een groot openluchtmuseum. In de middag kunt u heerlijk zelf nog even rondkijken.

Dag 5 (dinsdag)

Vandaag rijden we verder naar Sorento.. . Onderweg bezoeken we Montecassino, waar u een bezoek kunt brengen aan de beroemde abdij. Deze abdij ligt op 519 meter hoogte en biedt een prachtig uitzicht op de stad en de wijde omgeving. Vervolgens nemen we u mee naar het prachtig gelegen Napels. Geniet van het mooie uitzicht op de Middellandse Zee en de vulkaan Vesuvius. Voor we doorreijden naar ons hotel.

Dag 6 (woensdag)

Onze chauffeur heeft een rustdag, maar kan met u mee naar het prachtige Eiland Capri. Deze excursie is excl. Maar zeker meer dan de moeite waard. U word opgehaald bij het hotel, en naar de haven gebracht. Hier vaart u in een uurtje naar dit prachtige eiland. Onze gids neemt u mee over het prachtige eiland, onder andere naar de abdij. Na het bezoek met de gids, kunt u lekker zelf nog rondrijken of genieten van een terrasje. Voor we met de boot weer naar het vaste land zullen gaan. Ook word u weer terug naar het hotel gebracht, waar het diner alweer op ons staat te wachten.

Dag 7 (donderdag)

. Onderweg bezoeken we Montecassino, waar u een bezoek kunt brengen aan de beroemde abdij. Deze abdij ligt op 519 meter hoogte en biedt een prachtig uitzicht op de stad en de wijde omgeving. Vervolgens nemen we u mee naar het prachtig gelegen Napels. Geniet van het mooie uitzicht op de Middellandse Zee en de vulkaan Vesuvius

Dag 8 (vrijdag)

Vanmorgen gaan we na het ontbij een fantastische kustroute rijden langs de Amalfi kust, onderweg stoppen we bij de kustplaatsjes Positano en Amalfi, waar u voldoende tijd heeft om rond te kijken. Om dan weer terug te keren bij het hotel.

Dag 9 (zaterdag)

Deze dag rijden we naar Sorrento, de oude binnenstad met oude kleine winkeltjes en de gezellige terrasjes, staan er voorin dat het een mooie dag gaat worden. Een dag voor uzelf, voor we teruggaan naar het hotel.

Dag 10 (zondag)

We rijden richting het noorden en bezoeken Tivoli, ooit een geliefde buitenplaats van veel Romeinse keizers. U kunt er genieten van prachtig aangelegde tuinen en schitterende villa’s. Het meest bekend is Villa Adriana, het buitenverblijf van keizer Hadrianus. Hierna rijden we naar ons hotel voor de overnachting.

Dag 11 (maandag)

Vandaag gaan we weer het mooie Italie verlaten. Om te reizen naar ons tussen hotel. Waar we in het begin van de avond zullen aankomen.

Dag 12 (dinsdag)

We gaan al vroeg op pad, om richting Nederland te reizen. Hier staat het diner al klaar voor ons. Voor we weer via de opstapplaatsen terug komen op uw punt. Na een mooie reis naar Romer en omgeving.

Ons team staat klaar voor u,

Een overzicht van uw reis

Onze opstapplaatsen voor deze mooie vakantie

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie vakantie naar Rome

  • Wij volgende de veiligheid van elk land, zorgen voor uw gezondheid onderweg en nemen geen risico.. En gaat de reis niet door!.. Dan GEEN VOUCHERS maar uw geld gewoon retour!
Shopping Basket