Comfort Class Busvakantie

Rome & Pompei

Genieten van de mooie natuur

Oude steden
Cultuur
Geschiedenis

Comfort Class busvakantie

Wat uw chauffeur u kunt vertellen over deze fantastische reis

Ik maak al vele jaren reizen naar Rome en omgeving. Maar sta er elke keer weer versteld van hoe blij de gasten worden van ons programma. Vaak hebben ze zo genoten, dat de laatste dag iedereen ligt te slapen in de bus. Dat betekend dat het prima was!

Uw hotels onderweg

We overnachten in nette hotels, op deze reis. De kwaliteit is netjes, en de ontbijten met diners zijn goed verzorgd. Natuurlijk voorzien van eigen douche en wc. Airco en de mogelijkheid voor een drankje aan de bar. Natuurlijk weer op basis van halfpension.

Programma

Dag 1- Onze reis naar de overnachting

Als we weer via onze servicelijn zijn aangekomen bij ons wisselpunt, drinken we weer een lekker kopje koffie met wat lekkers erbij. Hierna rijden we via diverse stops naar ons hotel.

Dag 2- Bezoek Montacatini Terme

Via een schitterende route door de bergen, rijden we Italie binnen. En zullen dan ook de eerste stad verkennen. Namelijk Montacatini Terme, een oud kuuroord. Hier blijven we ook slapen.

Dag 3- Rome we komen eraan

En zo gaan we vanmorgen alweer vroeg op pad, want we gaan naar Rome. Deze dag zal de ochtend in beslag nemen. In de middag heeft u alvast wat vrije tijd in Rome. Uw chauffeur verteld u onderweg natuurlijk naar alle mogelijkheden.

Dag 4- Bezoek Rome met onze gids

We rijden naar Rome, want hier staat onze gids ons al op te wachten. Tijdens de rondleiding ziet u onder meer de wereldberoeme Trevifontein, het Forum Romanum en imposante Colosseum. U zult zeker onder de indruk zijn van deze wereldstad en haar rijke historie. De gids vertelt u hier graag over. Rome lijkt op veel plaatsen net een groot openluchtmuseum. In de middag kunt u heerlijk zelf nog even rondkijken.

Dag 5- Bezoek Sorento

Vandaag rijden we verder naar Sorento.. . Onderweg bezoeken we Montecassino, waar u een bezoek kunt brengen aan de beroemde abdij. Deze abdij ligt op 519 meter hoogte en biedt een prachtig uitzicht op de stad en de wijde omgeving. Vervolgens nemen we u mee naar het prachtig gelegen Napels. Geniet van het mooie uitzicht op de Middellandse Zee en de vulkaan Vesuvius. Voor we doorreijden naar ons hotel.

Dag 6- Dagtocht Capri

Onze chauffeur heeft een rustdag, maar kan met u mee naar het prachtige Eiland Capri. Deze excursie is excl. Maar zeker meer dan de moeite waard. U word opgehaald bij het hotel, en naar de haven gebracht. Hier vaart u in een uurtje naar dit prachtige eiland. Onze gids neemt u mee over het prachtige eiland, onder andere naar de abdij. Na het bezoek met de gids, kunt u lekker zelf nog rondrijken of genieten van een terrasje. Voor we met de boot weer naar het vaste land zullen gaan. Ook word u weer terug naar het hotel gebracht, waar het diner alweer op ons staat te wachten.

Dag 7- Pompei en Vesuvius

. Onderweg bezoeken we Montecassino, waar u een bezoek kunt brengen aan de beroemde abdij. Deze abdij ligt op 519 meter hoogte en biedt een prachtig uitzicht op de stad en de wijde omgeving. Vervolgens nemen we u mee naar het prachtig gelegen Napels. Geniet van het mooie uitzicht op de Middellandse Zee en de vulkaan Vesuvius

Dag 8- Dagtocht Amalfikust

Vanmorgen gaan we na het ontbij een fantastische kustroute rijden langs de Amalfi kust, onderweg stoppen we bij de kustplaatsjes Positano en Amalfi, waar u voldoende tijd heeft om rond te kijken. Om dan weer terug te keren bij het hotel.

Dag 9- Sorrento

Deze dag rijden we naar Sorrento, de oude binnenstad met oude kleine winkeltjes en de gezellige terrasjes, staan er voorin dat het een mooie dag gaat worden. Een dag voor uzelf, voor we teruggaan naar het hotel.

Dag 10- Tivoli

We rijden richting het noorden en bezoeken Tivoli, ooit een geliefde buitenplaats van veel Romeinse keizers. U kunt er genieten van prachtig aangelegde tuinen en schitterende villa’s. Het meest bekend is Villa Adriana, het buitenverblijf van keizer Hadrianus. Hierna rijden we naar ons hotel voor de overnachting.

Dag 11- Langzaam terug

Vandaag gaan we weer het mooie Italie verlaten. Om te reizen naar ons tussen hotel. Waar we in het begin van de avond zullen aankomen.

Dag 12- Nederland

We gaan al vroeg op pad, om richting Nederland te reizen. Hier staat het diner al klaar voor ons. Voor we weer via de opstapplaatsen terug komen op uw punt. Na een mooie reis naar Romer en omgeving.

Klanten geven deze reis een 8.9

Vertrekdata

27napril 2020
25 mei 2020
20 juli 2020
24 augustus 2020
7 september 2020
5 oktober 2020
2 november 2020

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet - Begeleiding chauffeur/reisleider
- Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension Kamer met bad en/of douche en toilet
- Koffie met gebak op de heenreis
- Afscheidsbuffet in Nederland
- Alle genoemde excursies met incl.
- Diverse entrees en boottochten zoals omschreven als incl.

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket