Comfort Class Busvakantie

Salzburg & omgeving

Geniet van mooie een mooie zoutmijn

Meren
Steden
Concert
Boottocht

Comfort Class busvakantie

Wat uw chauffeur u kunt vertellen over deze fantastische reis

Deze afwisselende reis, laat ons niet alleen van de mooie natuur genieten, maar ook van een mooi Mozart concert in Salzburg. Een boottocht over een fantastisch meer, een bezoek aan de Sound of Music en natuurlijk de hoofdplaats van onze reis Salzburg. Een mooie reis, die ik dit jaar met u weer hoop te gaan maken.

Uw hotels onderweg

Ook dit keer slapen we vlakbij Salzburg in een net familie hotel. Een kamer die weer is voorzien van douche en toilet. Ontbijt en het diner zijn natuurlijk weer inclusief.

Programma

Dag 1- Hotel nabij Salzburg

We beginnen met een servicelijn, waarbij we naar ons wisselpunt rijden. Hier staat een kopje koffie met wat lekkers klaar voor U!. Hierna, gaan we de snelweg op richting het zuiden. In de vroege avond, arriveren we bij ons hotel. Hier krijgt u direct het diner, voor we gaan inchecken.

Dag 2- Bezoek Hallein Zoutmijnen

We rijden iets later weg vandaag, want we gaan naar de zoutmijnen van Hallein. (entree excl.). We krijgen allemaal een helm en een mooi wit pak. We gaan al wandelend en met een bijzonder vervoer door dit prachtige gebied. Aangekomen aan het einde, heeft u zelf de gelegenheid om nog wat rond te kijken en/of te gebruiken. Hierna, rijden we via een moooie route terug naar het hotel.

Dag 3- Bezoek Salzburg

We rijden op tijd naar het mooie stadscentrum van Salzburg. Hier zal onze Nederlandssprekende gids(incl.) voor u klaarstaan. Deze neemt u mee naar een leuk Mozart café, voor een lekker kopje koffe met taart(excl.) Om daarna de wandeling langs alle mooie monumenten voort te zetten met ons stadsgids. Hierna, kun u heerlijk op uw gemak rondkijken in de stad. Waarna we weer vertrekken naar het hotel voor het diner. Na het diner, rijden we naar het centrum van Salzburg, voor een Mozart concert(excl.). Een concert in een echte oude gelegenheid, waar u zeker van zult genieten vanavond.

Dag 4- Bezoek Vrije dag

Gisteren hebben we een mooie dag gehad, en daarom doen we het vandaag rustig aan. U kunt altijd met de chauffeur, met de kabelbaan in de regio mee. Deze helpt u vandaag om de mooiste bergtop te vinden. Het diner is weer in het hotel vanavond.

Dag 6- Dagtocht Sound of Music

Vanmorgen vroeg, gaan we naar het centrum van Salzburg. Hier staat de echte Sound of Music tourbus op ons te wachten. Deze neemt u mee naar de hoogtepunten van deze mooie musical. Hierna, kunt u nog heerlijk genieten van de binnenstad van Salzburg. Uw chauffeur geeft u nog wat hoogtepunten van de musical, op een plattegrondje. Deze zijn meer dan de moeite waard. Aan het eind van de middag, gaan we terug naar het hotel.

Dag 7- Dagtocht Chiemgauer Alpen, Herrenchiemsee

Via de mooie Chiemgauer Alpen, rijden we via mooie vergezichten naar de Herrenchiemsee. Althans, we stoppen aan de mooie boulevard, waar we de boot naar het eiland zullen nemen. Op het eiland wandelen we langs de mooie bloemenvelden, parken en uitzichten, naar het centrum van het eiland. Hier staat een kopie van Versailles uit Parijs. Hier kunt u heerlijk lunchen en rondkijken. Om een bepaalde tijd, zullen we met een lokale gids het mooi ingerichte kasteel bezoeken. Na het bezoek, spreken we een vaste tijd af, dat we bij de boot zijn. Dan nemen we de mooie weg binnendoor naar uw hotel voor het diner.

Dag 8- Dagtocht Rondrit + Krimml Watervallen

Via een mooie route binnendoor, komen we al snel over de pas van Lofer. Verder richting het Tauern Gebergte. Dat betekend dat we Mittersill zullen passeren. Want we gaan vandaag eerst naar de mooie watervallen. (entree excl.) Bij de watervallen kunt u heerlijk winkelen, de waterval beklimmen en natuurlijk lunchen. Hierna, rijden we weer terug naar het Tauernmuseum, vlakbij Mittersill. Dit is een museum, die voor iedereen geweldig is. U ziet niet alleen alle gevogelte, andere diersoorten. Maar vliegt ook op een groot platform langs gletsjers en bergtoppen. (entree excl.) Via een route langs Bischofshofen weer terug naar ons hotel.

Dag 9- Middag excursie naar Schonau am Königsee.

U heeft de ochtend om lekker rond te kijken, voordat we naar Schonau rijden. We parkeren aan de rand, en u loopt op uw gemak naar de haven. Hier staat uw chauffeur al klaar met de entreekaarten voor de boot (Excl.) Om een fantastische boottocht over het meer te maken. Terug in Schonau, kunt u de laatste inkopen doen. Voor we weer terug naar het hotel rijden.

Dag 10- Terug naar Nederland

Zo verlaten we de omgeving van Salzburg alweer. Om via de Duitse snelwegen, weer richting Nederland te rijden. Op ons wisselpunt staat het afscheidsbuffet alweer klaar. Voor we na een mooie reis u weer naar uw opstappunt brengen met de servicelijn bussen.

Klanten geven deze reis een 9,8

Vertrekt elke vrijdag

van 1 april 2020 tot 1 januari 2021

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet - Begeleiding chauffeur/reisleider - Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension Kamer met bad en/of douche en toilet - Koffie met gebak op de heenreis - Afscheidsbuffet in Nederland - Alle genoemde excursies - Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees.