Loading

Inclusief

 • Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
  – Begeleiding chauffeur/reisleider


  – Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension
  Kamer met bad en/of douche en toilet

  – Koffie met gebak op de heenreis

  – Afscheidsbuffet in Nederland

  – Alle genoemde excursies

  – Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Reist u alleen?

NH hotel Salzburg City

Het hotel NH Salzburg City ligt midden in de stad, vlak bij de Mirabellgarten. Het is de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van Salzburg, en ook voor vakantiegangers is het een ideale plek.Het hotel heeft 140 ruime kamers die zijn ingericht in warme houtsoorten met rode accenten. De kamers hebben hardhouten vloeren en zijn voorzien van gemakken zoals Wi-Fi, satelliet-tv’s en Sky tv.

 • – sommige kamers op de 5e verdieping kijken uit op de Kapuzinerberg
 • – aansluitende kamers beschikbaar voor gezinnen
 • – eenpersoonskamers beschikbaar

Deel deze mooie reis met uw vrienden:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Klantenwaardering 2019
8.3/10
Fam. Machielse
Fam. Machielse
Busreis gasten
Read More
Beste Patrick,Hier nog een berichtje van 1 van je kinderen van de afgelopen 12 dagen, met de foto natuurlijk. Wij hebben een goede reis terug gehad van Konigsforst naar jullie wisselpunt, om 16.15 uur waren wij als 1e bus die daar arriveerde, het was wel stil hoor toen jullie eruit waren. Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische 12 dagen, nu we thuis zijn denken we wat was nou het mooist en dat zijn toch wel de zaterdag en de zondag, de skischans was ook heel bijzonder maar de wandeling van maandag met zo een klein groepje was ook erg leuk en gezellig. Het duurt nog even voor je zelf op vakantie gaat maar alvast een hele fijne vakantie met je gezin en geniet van elkaar. En tot slot denk aan de gordel.Met vriendelijke groet.
Joop
Joop
Busreis gasten
Read More
We vertrokken vanuit het wisselpunt met een tijdelijke chauffeur. Patrick stapte onderweg in, en nam van daaruit het stuur over. In eerste instantie hadden we de indruk, dat hij een strakke hand zou hebben in wat wel en niet mocht of moest. Maar al snel kwamen we er achter, dat dat nu net niet het geval was. Hij zorgde voor een soepel verloop van alle activiteiten en voor sommigen was zelfs de aankondiging dat we om 18.30 aan tafel zouden gaan voor het diner, aanleiding om bij het verlaten van de bus te vragen,hoe laat het diner was! Terwijl hij ook alles op het publicatiebord had gezet.Ondanks dat sommige dingen zelfs 3 keer werden gezegd, was toch weer iemand vergeten zijn sleutel in Wiesensteig in te leveren en was er bij vertrek vanuit Wörgl toch weer iemand, die zijn eindbestemming niet op zijn kofferlabel had gezet.En dat ondanks zijn zeer duidelijke uitleg steeds. Patrick kon het engelen geduld opbrengen, door daar naar de betrokkene wel duideljk over te zijn, zonder te kwetsen. Zelfs toen de diabetis man zijn kip zat op te eten, terwijl die iets anders had besteld, bleef Patrick rustig, terwijl je zag, dat de stoom bijna uit zijn oren kwam. Petje af !! Verder kon hij ons veel vertellen over het gebied, zonder in langdradige verhalen te verzanden. En hij loodste ons op een zeer rustige en veilige manier over de wegen. Ruim 3000 veilige kilometers. Als chauffeur/reisleider krijgt hij van mij een 9. Dat wij dezelfde hobby bleken te hebben en dat wij een uitstekende klik hadden, staat daar los van. Al met al was deze busreis een heerlijke vakantie in relaxte sfeer.
Fam. Verhoeven
Fam. Verhoeven
Busgasten
Read More
Hi Patrick,Nogmaals bedankt, mede ook door mijn vrouw Diny, voor de mooie reis met vele hoogtepunten( vooral voor mij Bergisel, erg mooi in het groot) De reis was schitterend mede door jou goede uitleg en verstand van zaken, dat is echt een pluspunt als je zo'n chauffeur in de bus hebt. Al met al kunnen wij terugkijken op een prachtige tijd die we gehad hebben, en nu gaan we weer over op de orde van de dag. Hopelijk tot de volgende keer, Diny ..
Previous
Next

Wij respecteren de veiligheid:

Reisprogramma

Dag 1 (vrijdag)

We beginnen met een servicelijn, waarbij we naar ons wisselpunt rijden. Hier staat een kopje koffie met wat lekkers klaar voor U!. Hierna, gaan we de snelweg op richting het zuiden. In de vroege avond, arriveren we bij ons hotel. Hier krijgt u direct het diner, voor we gaan inchecken.

Dag 2 (zaterdag)

We rijden iets later weg vandaag, want we gaan naar de zoutmijnen van Hallein. (entree excl.). We krijgen allemaal een helm en een mooi wit pak. We gaan al wandelend en met een bijzonder vervoer door dit prachtige gebied. Aangekomen aan het einde, heeft u zelf de gelegenheid om nog wat rond te kijken en/of te gebruiken. Hierna, rijden we via een moooie route terug naar het hotel.

Dag 3 (zondag)

We rijden op tijd naar het mooie stadscentrum van Salzburg. Hier zal onze Nederlandssprekende gids(incl.) voor u klaarstaan. Deze neemt u mee naar een leuk Mozart café, voor een lekker kopje koffe met taart(excl.) Om daarna de wandeling langs alle mooie monumenten voort te zetten met ons stadsgids. Hierna, kun u heerlijk op uw gemak rondkijken in de stad. Waarna we weer vertrekken naar het hotel voor het diner. Na het diner, rijden we naar het centrum van Salzburg, voor een Mozart concert(excl.). Een concert in een echte oude gelegenheid, waar u zeker van zult genieten vanavond.

Dag 4 (maandag)

Gisteren hebben we een mooie dag gehad, en daarom doen we het vandaag rustig aan. U kunt altijd met de chauffeur, met de kabelbaan in de regio mee. Deze helpt u vandaag om de mooiste bergtop te vinden. Het diner is weer in het hotel vanavond.

Dag 5 (dinsdag)

Vandaag hebben we een  rit naar het mooie kasteel van Mauterndorf. Hier bezoeken we onder begeleiding van onze gids het kasteel. Ook kunt u gebruik maken van de kabelbaan naar de top. (Excl.) Boven kunt u heerlijk wandelen. We rijden weer aan het einde van de dag terug naar ons hotel

Dag 6 (woensdag)

Vandaag gaan we met de bergtrein mee. We rijden naar Ribbes, waar we in zullen stappen. Het hoogteverschil is 1000 meter ongeveer. Vele pelgrims gingen ons voor op deze route. Als we boven aankomen, zijn we in  Vall de Nuria, waar u het klooster complex kunt bezoeken en een wandeling door het dal kan maken. We gaan weer met de bergtrein terug naar de bus, waarna we via een mooie route terugkomen bij de bus.

Dag 7 (donderdag)

Via de mooie Chiemgauer Alpen, rijden we via mooie vergezichten naar de Herrenchiemsee. Althans, we stoppen aan de mooie boulevard, waar we de boot naar het eiland zullen nemen. Op het eiland wandelen we langs de mooie bloemenvelden, parken en uitzichten, naar het centrum van het eiland. Hier staat een kopie van Versailles uit Parijs. Hier kunt u heerlijk lunchen en rondkijken. Om een bepaalde tijd, zullen we met een lokale gids het mooi ingerichte kasteel bezoeken. Na het bezoek, spreken we een vaste tijd af, dat we bij de boot zijn. Dan nemen we de mooie weg binnendoor naar uw hotel voor het diner.

Dag 8 (vrijdag)

Via een mooie route binnendoor, komen we al snel over de pas van Lofer. Verder richting het Tauern Gebergte. Dat betekend dat we Mittersill zullen passeren. Want we gaan vandaag eerst naar de mooie watervallen. (entree excl.) Bij de watervallen kunt u heerlijk winkelen, de waterval beklimmen en natuurlijk lunchen. Hierna, rijden we weer terug naar het Tauernmuseum, vlakbij Mittersill. Dit is een museum, die voor iedereen geweldig is. U ziet niet alleen alle gevogelte, andere diersoorten. Maar vliegt ook op een groot platform langs gletsjers en bergtoppen. (entree excl.) Via een route langs Bischofshofen weer terug naar ons hotel.

Dag 9 (zaterdag)

U heeft de ochtend om lekker rond te kijken, voordat we naar Schonau rijden. We parkeren aan de rand, en u loopt op uw gemak naar de haven. Hier staat uw chauffeur al klaar met de entreekaarten voor de boot (Excl.) Om een fantastische boottocht over het meer te maken. Terug in Schonau, kunt u de laatste inkopen doen. Voor we weer terug naar het hotel rijden.

Dag 10 (zondag)

Zo verlaten we de omgeving van Salzburg alweer. Om via de Duitse snelwegen, weer richting Nederland te rijden. Op ons wisselpunt staat het afscheidsbuffet alweer klaar. Voor we na een mooie reis u weer naar uw opstappunt brengen met de servicelijn bussen.

Ons team staat klaar voor u,

Een overzicht van uw reis

Onze opstapplaatsen voor deze mooie vakantie

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie vakantie naar Salzburg

 • Wij volgende de veiligheid van elk land, zorgen voor uw gezondheid onderweg en nemen geen risico.. En gaat de reis niet door!.. Dan GEEN VOUCHERS maar uw geld gewoon retour!
Shopping Basket