Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Salzburg
Comfort Class busvakantie
vanaf € 549,-

Salzburg

Comfort Class
10 dagen

Deze reis maken we een mooie start, want wat is er mooier dan het prachtige Beieren. Buiten Beieren, bezoeken we ook het Salzburgerland. Een prachtig Mozart concert slaan we niet over, net als een boottocht over de Königsee. Een zeer afwisselende reis, waar er voor ieder wat leuks is te doen. En dat nog veel inclusief ook!

Uw chauffeur
Mooie indrukken van uw reis
Programma
Dag 1

We beginnen met een servicelijn, waarbij we naar ons wisselpunt rijden. Hier staat een kopje koffie met wat lekkers klaar voor U!. Hierna, gaan we de snelweg op richting het zuiden. In de vroege avond, arriveren we bij ons hotel. Hier krijgt u direct het diner, voor we gaan inchecken.

Dag 2

We rijden iets later weg vandaag, want we gaan naar de zoutmijnen van Hallein. (entree excl.). We krijgen allemaal een helm en een mooi wit pak. We gaan al wandelend en met een bijzonder vervoer door dit prachtige gebied. Aangekomen aan het einde, heeft u zelf de gelegenheid om nog wat rond te kijken en/of te gebruiken. Hierna, rijden we via een moooie route terug naar het hotel.

Dag 3

We rijden op tijd naar het mooie stadscentrum van Salzburg. Hier zal onze Nederlandssprekende gids(incl.) voor u klaarstaan. Deze neemt u mee naar een leuk Mozart café, voor een lekker kopje koffe met taart(excl.) Om daarna de wandeling langs alle mooie monumenten voort te zetten met ons stadsgids. Hierna, kun u heerlijk op uw gemak rondkijken in de stad. Waarna we weer vertrekken naar het hotel voor het diner. Na het diner, rijden we naar het centrum van Salzburg, voor een Mozart concert(excl.). Een concert in een echte oude gelegenheid, waar u zeker van zult genieten vanavond.

Dag 4

Gisteren hebben we een mooie dag gehad, en daarom doen we het vandaag rustig aan. U kunt altijd met de chauffeur, met de kabelbaan in de regio mee. Deze helpt u vandaag om de mooiste bergtop te vinden. Het diner is weer in het hotel vanavond.

Dag 5

Vanmorgen rijden we naar Montmartre bekend van de mooie zondagsmarkten, Sacre Couer en de leuke kleine winkeltjes. Hier heeft  u tot 13 uur de tijd  om evt. samen met onze reisleiding alles te bezoeken. Hierna, rijden we weer terug naar Nederland, oftewel dan zit deze mooie reis alweer erop. We genieten van een afscheidsbuffet voor we uw weer naar huis brengen.

Dag 6

Vrije dag

Dag 7

Via de mooie Chiemgauer Alpen, rijden we via mooie vergezichten naar de Herrenchiemsee. Althans, we stoppen aan de mooie boulevard, waar we de boot naar het eiland zullen nemen. Op het eiland wandelen we langs de mooie bloemenvelden, parken en uitzichten, naar het centrum van het eiland. Hier staat een kopie van Versailles uit Parijs. Hier kunt u heerlijk lunchen en rondkijken. Om een bepaalde tijd, zullen we met een lokale gids het mooi ingerichte kasteel bezoeken. Na het bezoek, spreken we een vaste tijd af, dat we bij de boot zijn. Dan nemen we de mooie weg binnendoor naar uw hotel voor het diner.

Dag 8

Via een mooie route binnendoor, komen we al snel over de pas van Lofer. Verder richting het Tauern Gebergte. Dat betekend dat we Mittersill zullen passeren. Want we gaan vandaag eerst naar de mooie watervallen. (entree excl.) Bij de watervallen kunt u heerlijk winkelen, de waterval beklimmen en natuurlijk lunchen. Hierna, rijden we weer terug naar het Tauernmuseum, vlakbij Mittersill. Dit is een museum, die voor iedereen geweldig is. U ziet niet alleen alle gevogelte, andere diersoorten. Maar vliegt ook op een groot platform langs gletsjers en bergtoppen. (entree excl.) Via een route langs Bischofshofen weer terug naar ons hotel.

Dag 9

U heeft de ochtend om lekker rond te kijken, voordat we naar Schonau rijden. We parkeren aan de rand, en u loopt op uw gemak naar de haven. Hier staat uw chauffeur al klaar met de entreekaarten voor de boot (Excl.) Om een fantastische boottocht over het meer te maken. Terug in Schonau, kunt u de laatste inkopen doen. Voor we weer terug naar het hotel rijden.

Dag 10

Zo verlaten we de omgeving van Salzburg alweer. Om via de Duitse snelwegen, weer richting Nederland te rijden. Op ons wisselpunt staat het afscheidsbuffet alweer klaar. Voor we na een mooie reis u weer naar uw opstappunt brengen met de servicelijn bussen.

NH city Salzburg

Het hotel NH Salzburg City ligt midden in de stad, vlak bij de Mirabellgarten. Het is de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van Salzburg, en ook voor vakantiegangers is het een ideale plek.Het hotel heeft 140 ruime kamers die zijn ingericht in warme houtsoorten met rode accenten. De kamers hebben hardhouten vloeren en zijn voorzien van gemakken zoals Wi-Fi, satelliet-tv’s en Sky tv.

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Wisselpunt Roermond

Op ons wisselpunt in Roermond kunt u overnachten en uw auto parkeren. Zodat u ontspannen uw reis kunt beginnen en afsluiten. Natuurlijk is een kopje koffie bij vertrek en een afscheidsdiner bij ons inclusief. Boek uw kamer eenvoudig met de knop hieronder. 

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek
* Reis per comfortabele touringcar
* Begeleiding van een ervaren chauffeur
* Toeristen belasting
*  Genoemde excursies
* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek
* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek
* Afscheidsdiner bij terugkomst
* Halfpension verzorging onderweg

Exclusief

* Entreegelden (zie omschrijving)
* Persoonlijke uitgaven
* € 1,- reserveringskosten
* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 
*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Servicelijn

Een vakantie starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. Of gaat u liever zelf naar het wisselpunt en overnacht u daar! Ook is er de mogelijkheid voor een parkeerplaats op ons wisselpunt. Wist u dat u korting krijgt als u zelf naar het wisselpunt komt, het gaat om € 25,- per boeking. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Algemeen plaatje

Shopping Basket