Comfort Class Busvakantie

Schitterend Noorwegen

Genieten van de mooie natuur

Fjorden
Cultuur
Ontspanning

Comfort Class busvakantie

Wat uw chauffeur u kunt vertellen over deze fantastische reis

Deze reis heb ik vele malen mogen maken, en elke keer verwonderd mij weer hoe mooi het programma in elkaar zit. Van de mooie fjorden tot de steden van Oslo en Göteborg. echt een aanrader als u wilt kennismaken met Noorwegen.. en de hotels zijn allemaal netjes en inclusief ontbijt en diner.

We varen over van Kiel naar Goteborg, dus beginnen met een mini-cruise. in nette hutten met een fantastische route tussen de eilanden door naar zweden. ook op de terugweg varen we weer met deze fantastische ferry naar het mooie duitsland. voor we huiswaarts keren..

Uw hotels onderweg

We overnachten in nette hotels, in Noorwegen kennen we geen sterren. Maar de kwaliteit is netjes, en de ontbijten met diners zijn goed verzorgd. Natuurlijk voorzien van eigen douche en wc. Airco en de mogelijkheid voor een drankje aan de bar.

Programma

Dag 1- Kiel Mini-Cruise

Via ons wisselpunt rijden we door Duitsland, via verschillende stops naar Keulen. Hier ligt de ferry al op ons te wachten. Tijdens een gezellig drankje, varen we uit de haven naar Goteborg.

Dag 2- Bezoek Goteborg

Vandaag bezoeken we het mooie Goteborg. Uw chauffeur verteld u alles over deze mooie stad. Zelf kunt u hier gezellig rondkijken. In de middag, rijden we door naar de rand van Oslo. Hier zullen we de overnachting hebben.

Dag 3- Bezoek Oslo

Onder begeleiding van een lokale gids, maken we een stadsrondrit door Oslo. Hierbij ziet u de vele mooie gebouwen, musea en hoort u het echte verhaal achter Oslo. Ook uit de vikingtijd. U kunt in de middag kiezen voor een bezoek aan de stad of het museum (excl.). Na deze vrije tijd rijden we weer door naar Go voor de overnachting.

Dag 4- Bezoek Flam en boottocht

Vandaag rijden we via een mooie route naar Flam. Hier bezoeken we deze mooie oude stad, die u zult verwonderen. De touringcar rijdt terug naar het vaste land, maar dit keer zonder u! Want u maakt een mooie boottocht (incl) terug. Over de mooie fjorden, zult u genieten van deze mooie natuur. Als de touringcar weer klaar zal staan, rijden we terug naar ons hotel.

Dag 5- Bezoek Bergen

We pakken onze koffers in, en gaan verder door het mooie land Noorwegen. Vandaag gaan we naar Bergen, waarbij de wijk Bryggen zeker de moeite waard is. Als we deze wijk die op de Unesco lijst staat bezocht hebben doen we nog wat bijzonders. Aanrader is ook een ritje met de Fløbanen (incl.) naar de top van de Mount Fløyen, waar u kunt genieten van een schitterend uitzicht over Bergen en omgeving. We overnachten vandaag nabij Bergen. Na een prachtige dag.

Dag 6- Dagtocht Bergund

Na het ontbijt rijden we via Borgund richting Fagernes. Borgund is een klein plaatsje in het Laerdal. Desondanks trekt Borgund jaarlijks een groot aantal toeristen. De reden hiervoor is de in 1180 gebouwde Stavkerk, één van de best bewaarde houten staafkerken van Noorwegen. Zeker een bezoek waard (incl.).

Dag 7- Dagtocht Valdresflya vlakte

Vandaag maken we een uitstap naar het cultuur- en natuurpark Valdres. Vanuit Fagernes volgen we een langzaam klimmende weg door de Valdresflya vlakte. We passeren Beitostølen en Bygdin. Geniet van schitterende panorama’s en het uitzicht op “de reuzen” van Jotunheimen. Hier bevinden zich de hoogste bergtoppen van Noorwegen. Een prachtige dag vol ongerept natuurschoon!

Dag 8- Dagtocht Lillehammer

Op de route terug brengen we een bezoek aan Lillehammer, de stad waar in 1994 de Olympische Winterspelen werden gehouden. Zeker de moeite waard is ook het openluchtmuseum Maihaugen (incl..). U ziet hier 185 historische gebouwen die de geschiedenis van Noorwegen laten herleven. Vervolgens rijden we door naar ons hotel bij Sarpsborg.

Dag 9- Terug naar Zweden

We rijden vandaag via een mooie route naar Goteborg. De plek waar onze reis aan Scandinavie begon. Hier op de route maken we weert verschillende stops. Bij terugkomst op de ferry, checken wij weer in bij onze hut. Genieten van het diner (excl.) en het ontbijt (incl.).

Dag 10- Terug naar Nederland

En zo schepen we uit, voordat we weer naar het mooie Nederland zullen rijden. Via diverse pauze's komen we aan op het wisselpunt. Na een mooie reis.

Klanten geven deze reis een 9,1

Vertrekdata

28 mei 2020
17 juni 2020
9 september 2020


Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet - Begeleiding chauffeur/reisleider -Overtocht Kiel - Göteborg met Stena Line v.v. op basis van logies en ontbijt - Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension Kamer met bad en/of douche en toilet - Koffie met gebak op de heenreis - Afscheidsbuffet in Nederland - Alle genoemde excursies - Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees.