Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Rondreis Noorwegen
Comfort Class busvakantie
vanaf € 949,-

Rondreis Noorwegen

Comfort Class
10 dagen

Of het nu de mooie overtochten zijn met een diner, de prachtige tochten door de fjorden of het genieten in de hotels. Noorwegen is ademend. Neemt u daarbij de prachtige steden en musea, en uw reis is compleet. Gaat u mee naar dit mooie land

Uw chauffeur
Mooie indrukken van uw reis
Programma
Dag 1

Via ons wisselpunt rijden we door Duitsland, via verschillende stops naar Kiel. Hier ligt de ferry al op ons te wachten. Tijdens een gezellig drankje, varen we uit de haven naar Goteborg.

Dag 2

Vandaag bezoeken we het mooie Göteborg. Uw chauffeur verteld u alles over deze mooie stad. Zelf kunt u hier gezellig rondkijken. In de middag, rijden we door naar de rand van Oslo. Hier zullen we de overnachting hebben.

Dag 3

Onder begeleiding van een lokale gids, maken we een stadsrondrit door Oslo. Hierbij ziet u de vele mooie gebouwen, musea en hoort u het echte verhaal achter Oslo. Ook uit de Viking tijd. U kunt in de middag kiezen voor een bezoek aan de stad of het museum (excl.). Na deze vrije tijd rijden we weer door naar Go voor de overnachting.

Dag 4

Vandaag rijden we via een mooie route naar Flam. Hier bezoeken we deze mooie oude stad, die u zult verwonderen. De touringcar rijdt terug naar het vaste land, maar dit keer zonder u! Want u maakt een mooie boottocht (incl.) terug. Over de mooie fjorden, zult u genieten van deze mooie natuur. Als de touringcar weer klaar zal staan, rijden we terug naar ons hotel.

Dag 5

We pakken onze koffers in, en gaan verder door het mooie land Noorwegen. Vandaag gaan we naar Bergen, waarbij de wijk Bryggen zeker de moeite waard is. Als we deze wijk die op de Unesco lijst staat bezocht hebben doen we nog wat bijzonders. Aanrader is ook een ritje met de Fløbanen (incl.) naar de top van de Mount Fløyen, waar u kunt genieten van een schitterend uitzicht over Bergen en omgeving. We overnachten vandaag nabij Bergen. Na een prachtige dag.

Dag 6

Na het ontbijt rijden we via Borgund richting Fagernes. Borgund is een klein plaatsje in het Laerdal. Desondanks trekt Borgund jaarlijks een groot aantal toeristen. De reden hiervoor is de in 1180 gebouwde Stavkerk, één van de best bewaarde houten staafkerken van Noorwegen. Zeker een bezoek waard (incl.).

Dag 7

Vandaag maken we een uitstap naar het cultuur- en natuurpark Valdres. Vanuit Fagernes volgen we een langzaam klimmende weg door de Valdresflya vlakte. We passeren Beitostølen en Bygdin. Geniet van schitterende panorama’s en het uitzicht op “de reuzen” van Jotunheimen. Hier bevinden zich de hoogste bergtoppen van Noorwegen. Een prachtige dag vol ongerept natuurschoon!

Dag 8

Op de route terug brengen we een bezoek aan Lillehammer, de stad waar in 1994 de Olympische Winterspelen werden gehouden. Zeker de moeite waard is ook het openluchtmuseum Maihaugen (incl..). U ziet hier 185 historische gebouwen die de geschiedenis van Noorwegen laten herleven. Vervolgens rijden we door naar ons hotel bij Sarpsborg.

Dag 9

We rijden vandaag via een mooie route naar Goteborg. De plek waar onze reis aan Scandinavie begon. Hier op de route maken we weert verschillende stops. Bij terugkomst op de ferry, checken wij weer in bij onze hut. Genieten van het diner (excl.) en het ontbijt (incl.).

Dag 10

En zo schepen we uit, voordat we weer naar het mooie Nederland zullen rijden. Via diverse pauze’s komen we aan op het wisselpunt. Na een mooie reis.

*** Hotels in Noorwegen

We overnachten in luxe hotels, waarbij u altijd een ruime kamer heeft met een goede douche en toilet. Ook heeft u iedere morgen de keuze uit een groot ontbijtbuffet. Omdat we in vele hotels overnachten, ontvangt u de lijst bij de vertrekpapieren. 

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Wisselpunt

Deze reis heeft een directe servicelijn. Dit betekend dat we geen gebruik maken van een wisselpunt. 

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek
* Reis per comfortabele touringcar
* Begeleiding van een ervaren chauffeur
* Toeristen belasting
*  Genoemde excursies
* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek
* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek
* Afscheidsdiner bij terugkomst
* Halfpension en overtochten

Exclusief

* Entreegelden (zie omschrijving)
* Persoonlijke uitgaven
* € 1,- reserveringskosten
* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 
*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Servicelijn

Een vakantie starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. Of gaat u liever zelf naar het wisselpunt en overnacht u daar! Ook is er de mogelijkheid voor een parkeerplaats op ons wisselpunt. Wist u dat u korting krijgt als u zelf naar het wisselpunt komt, het gaat om € 25,- per boeking. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Algemeen plaatje

Shopping Basket