Loading

Rondreis

Noorwegen

Inclusief

– Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
– Begeleiding chauffeur/reisleider

-Overtocht Kiel – Göteborg met Stena Line v.v. op basis van logies en ontbijt

– Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension
Kamer met bad en/of douche en toilet

– Koffie met gebak op de heenreis

– Afscheidsbuffet in Nederland

– Alle genoemde excursies

– Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Reist u alleen?

Uw hotels onderweg

We overnachten in luxe hotels, waarbij u altijd een ruime kamer heeft met een goede douche en toilet. Ook heeft u iedere morgen de keuze uit een groot ontbijtbuffet. Omdat we in vele hotels overnachten, ontvangt u de lijst bij de vertrekpapieren. 

Deel deze mooie reis met uw vrienden:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Klantenwaardering 2019
9.8/10
Fam. Machielse
Fam. Machielse
Busreis gasten
Read More
Beste Patrick,Hier nog een berichtje van 1 van je kinderen van de afgelopen 12 dagen, met de foto natuurlijk. Wij hebben een goede reis terug gehad van Konigsforst naar jullie wisselpunt, om 16.15 uur waren wij als 1e bus die daar arriveerde, het was wel stil hoor toen jullie eruit waren. Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische 12 dagen, nu we thuis zijn denken we wat was nou het mooist en dat zijn toch wel de zaterdag en de zondag, de skischans was ook heel bijzonder maar de wandeling van maandag met zo een klein groepje was ook erg leuk en gezellig. Het duurt nog even voor je zelf op vakantie gaat maar alvast een hele fijne vakantie met je gezin en geniet van elkaar. En tot slot denk aan de gordel.Met vriendelijke groet.
Joop
Joop
Busreis gasten
Read More
We vertrokken vanuit het wisselpunt met een tijdelijke chauffeur. Patrick stapte onderweg in, en nam van daaruit het stuur over. In eerste instantie hadden we de indruk, dat hij een strakke hand zou hebben in wat wel en niet mocht of moest. Maar al snel kwamen we er achter, dat dat nu net niet het geval was. Hij zorgde voor een soepel verloop van alle activiteiten en voor sommigen was zelfs de aankondiging dat we om 18.30 aan tafel zouden gaan voor het diner, aanleiding om bij het verlaten van de bus te vragen,hoe laat het diner was! Terwijl hij ook alles op het publicatiebord had gezet.Ondanks dat sommige dingen zelfs 3 keer werden gezegd, was toch weer iemand vergeten zijn sleutel in Wiesensteig in te leveren en was er bij vertrek vanuit Wörgl toch weer iemand, die zijn eindbestemming niet op zijn kofferlabel had gezet.En dat ondanks zijn zeer duidelijke uitleg steeds. Patrick kon het engelen geduld opbrengen, door daar naar de betrokkene wel duideljk over te zijn, zonder te kwetsen. Zelfs toen de diabetis man zijn kip zat op te eten, terwijl die iets anders had besteld, bleef Patrick rustig, terwijl je zag, dat de stoom bijna uit zijn oren kwam. Petje af !! Verder kon hij ons veel vertellen over het gebied, zonder in langdradige verhalen te verzanden. En hij loodste ons op een zeer rustige en veilige manier over de wegen. Ruim 3000 veilige kilometers. Als chauffeur/reisleider krijgt hij van mij een 9. Dat wij dezelfde hobby bleken te hebben en dat wij een uitstekende klik hadden, staat daar los van. Al met al was deze busreis een heerlijke vakantie in relaxte sfeer.
Fam. Verhoeven
Fam. Verhoeven
Busgasten
Read More
Hi Patrick,Nogmaals bedankt, mede ook door mijn vrouw Diny, voor de mooie reis met vele hoogtepunten( vooral voor mij Bergisel, erg mooi in het groot) De reis was schitterend mede door jou goede uitleg en verstand van zaken, dat is echt een pluspunt als je zo'n chauffeur in de bus hebt. Al met al kunnen wij terugkijken op een prachtige tijd die we gehad hebben, en nu gaan we weer over op de orde van de dag. Hopelijk tot de volgende keer, Diny ..
Previous
Next

Wij respecteren de veiligheid:

Reisprogramma

Dag 1 (vrijdag)

Via ons wisselpunt rijden we door Duitsland, via verschillende stops naar Kiel. Hier ligt de ferry al op ons te wachten. Tijdens een gezellig drankje, varen we uit de haven naar Goteborg.

Dag 2 (zaterdag)

Vandaag bezoeken we het mooie Göteborg. Uw chauffeur verteld u alles over deze mooie stad. Zelf kunt u hier gezellig rondkijken. In de middag, rijden we door naar de rand van Oslo. Hier zullen we de overnachting hebben.

Dag 3 (zondag)

Onder begeleiding van een lokale gids, maken we een stadsrondrit door Oslo. Hierbij ziet u de vele mooie gebouwen, musea en hoort u het echte verhaal achter Oslo. Ook uit de Viking tijd. U kunt in de middag kiezen voor een bezoek aan de stad of het museum (excl.). Na deze vrije tijd rijden we weer door naar Go voor de overnachting.

Dag 4 (maandag)

Vandaag rijden we via een mooie route naar Flam. Hier bezoeken we deze mooie oude stad, die u zult verwonderen. De touringcar rijdt terug naar het vaste land, maar dit keer zonder u! Want u maakt een mooie boottocht (incl.) terug. Over de mooie fjorden, zult u genieten van deze mooie natuur. Als de touringcar weer klaar zal staan, rijden we terug naar ons hotel.

Dag 5 (dinsdag)

We pakken onze koffers in, en gaan verder door het mooie land Noorwegen. Vandaag gaan we naar Bergen, waarbij de wijk Bryggen zeker de moeite waard is. Als we deze wijk die op de Unesco lijst staat bezocht hebben doen we nog wat bijzonders. Aanrader is ook een ritje met de Fløbanen (incl.) naar de top van de Mount Fløyen, waar u kunt genieten van een schitterend uitzicht over Bergen en omgeving. We overnachten vandaag nabij Bergen. Na een prachtige dag.

Dag 6 (woensdag)

Na het ontbijt rijden we via Borgund richting Fagernes. Borgund is een klein plaatsje in het Laerdal. Desondanks trekt Borgund jaarlijks een groot aantal toeristen. De reden hiervoor is de in 1180 gebouwde Stavkerk, één van de best bewaarde houten staafkerken van Noorwegen. Zeker een bezoek waard (incl.).

Dag 7 (donderdag)

Vandaag maken we een uitstap naar het cultuur- en natuurpark Valdres. Vanuit Fagernes volgen we een langzaam klimmende weg door de Valdresflya vlakte. We passeren Beitostølen en Bygdin. Geniet van schitterende panorama’s en het uitzicht op “de reuzen” van Jotunheimen. Hier bevinden zich de hoogste bergtoppen van Noorwegen. Een prachtige dag vol ongerept natuurschoon!

Dag 8 (vrijdag)

Op de route terug brengen we een bezoek aan Lillehammer, de stad waar in 1994 de Olympische Winterspelen werden gehouden. Zeker de moeite waard is ook het openluchtmuseum Maihaugen (incl..). U ziet hier 185 historische gebouwen die de geschiedenis van Noorwegen laten herleven. Vervolgens rijden we door naar ons hotel bij Sarpsborg.

Dag 9 (zaterdag)

We rijden vandaag via een mooie route naar Goteborg. De plek waar onze reis aan Scandinavie begon. Hier op de route maken we weert verschillende stops. Bij terugkomst op de ferry, checken wij weer in bij onze hut. Genieten van het diner (excl.) en het ontbijt (incl.).

Dag 10 (zondag)

En zo schepen we uit, voordat we weer naar het mooie Nederland zullen rijden. Via diverse pauze’s komen we aan op het wisselpunt. Na een mooie reis.

Ons team staat klaar voor u,

Een overzicht van uw reis

Onze opstapplaatsen voor deze mooie vakantie

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie vakantie naar Noorwegen

  • Wij volgende de veiligheid van elk land, zorgen voor uw gezondheid onderweg en nemen geen risico.. En gaat de reis niet door!.. Dan GEEN VOUCHERS maar uw geld gewoon retour!
Shopping Basket