Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Pineda de Mar
Comfort Class busvakantie
vanaf € 579,-

Pineda de Mar

Comfort Class
8 dagen

Even er kort tussenuit, en alles inclusief. Dat doen we in Pineda del Mar aan de Costa Brava. En om de reis extra comfortabel te laten verlopen, hebben we een overnachting in midden Frankrijk. Hierdoor komt u ontspannen aan in uw luxe hotel.

Uw chauffeur
Mooie indrukken van uw reis
Programma
Dag 1
Via onze servicelijnnen, rijden we naar Frankrijk. Natuurlijk komen we onderweg weer veel leuke punten tegen. En zullen dan ook u hier het een en ander over uitleggen. In de loop van de avond komen we aan bij het hotel, waar we het diner zullen gebruiken.
Dag 2
Al vroeg zetten we de reis verder naar Spanje, waar u in de loop van de namiddag zult arriveren. Bij aankomst checken we gelijk in. En gebruiken we het diner. Om te ontspannen.
Dag 3
Vandaag rijden we een mooie route langs de kust. Met als hoogtepunt het mooie Lloret de Mar. We vertrekken pas tegen 11 uur, zodat u rustig op kunt staan. We zijn op tijd ook weer terug.
Dag 4
Onze chauffeur brengt u vandaag naar Barcelona, waar u een rondrit krijgt aangeboden. Aan het einde stoppen we in het centrum, en kunt u zelf op uw gemak nog rond kijken. Voor we in de loop van de middag weer terug rijden naar ons hotel.
Dag 6
Lekker een drankje aan de boulevard, of een wandeling over het strand. Het kan allemaal op deze vrije dag. Of gaat u met de chauffeur mee een boottocht maken!
Dag 7
Vandaag gaan we met de bergtrein mee. We rijden naar Ribbes, waar we in zullen stappen. Het hoogteverschil is 1000 meter ongeveer. Vele pelgrims gingen ons voor op deze route. Als we boven aankomen, zijn we in  Vall de Nuria, waar u het klooster complex kunt bezoeken en een wandeling door het dal kan maken. We gaan weer met de bergtrein terug naar de bus, waarna we via een mooie route terugkomen bij de bus.
Dag 8
En zo komt er alweer een einde aan de mooie dagen in Spanje, en dat betekend een reis naar Frankrijk. Hier zullen we weer overnachten. Een mooie reis, met veel leuke stops en uitzichten onderweg.
Dag 9
We vertrekken vroeg, om de reis naar Nederland voort te zetten. In Nederland aangekomen, staat natuurlijk nog een maaltijd voor u klaar. We laten een mooie reis achter ons.
Estival Park hotel
Kamers met een maximale capaciteit van 3 personen, met een oppervlakte van ongeveer 23,40 m2 plus 5,27 m2 terras. Ze zijn voorzien van een tweepersoonsbed of twee aparte bedden, een complete badkamer om u een comfortabel verblijf te bieden. 
Kamers zijn voorzien van:
– Dubbele of twin bedden. – Ruimte voor een extra bed of kinderbedje.
– Terras.
– Telefoon.
– 26-inch tv met internationale kanalen.
– Complete badkamer met haardroger en vergrootspiegel.
– Airconditioning.
– Koelkast (minibar).
– Basis wifi (gratis)
– Breedband Wi-Fi (tegen betaling).
– Kluisje (tegen betaling).
Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Wisselpunt Roermond

Op ons wisselpunt in Roermond kunt u overnachten en uw auto parkeren. Zodat u ontspannen uw reis kunt beginnen en afsluiten. Natuurlijk is een kopje koffie bij vertrek en een afscheidsdiner bij ons inclusief. Boek uw kamer eenvoudig met de knop hieronder. 

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek
* Reis per comfortabele touringcar
* Begeleiding van een ervaren chauffeur
* Toeristen belasting
*  Genoemde excursies
* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek
* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek
* Afscheidsdiner bij terugkomst
* Halfpension verzorging onderweg & All inclusive in Spanje

Exclusief

* Entreegelden (zie omschrijving)
* Persoonlijke uitgaven
* € 1,- reserveringskosten
* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 
*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Servicelijn

Een vakantie starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. Of gaat u liever zelf naar het wisselpunt en overnacht u daar! Ook is er de mogelijkheid voor een parkeerplaats op ons wisselpunt. Wist u dat u korting krijgt als u zelf naar het wisselpunt komt, het gaat om € 25,- per boeking. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Algemeen plaatje

Shopping Basket