Loading

Inclusief

 • Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
  – Begeleiding chauffeur/reisleider

  – Verblijf in mooi luxe hotel resort op basis van All Inclusive

  – Koffie met gebak op de heenreis

  – Afscheidsbuffet in Nederland

  – Alle genoemde excursies

Reist u alleen?

Estival Park Resort**** Pineda de Mar

Kamers met een maximale capaciteit van 3 personen, met een oppervlakte van ongeveer 23,40 m2 plus 5,27 m2 terras. Ze zijn voorzien van een tweepersoonsbed of twee aparte bedden, een complete badkamer om u een comfortabel verblijf te bieden. 

Kamers zijn voorzien van:

– Dubbele of twin bedden. – Ruimte voor een extra bed of kinderbedje.
– Terras.
– Telefoon.
– 26-inch tv met internationale kanalen.
– Complete badkamer met haardroger en vergrootspiegel.
– Airconditioning.
– Koelkast (minibar).
– Basis wifi (gratis)
– Breedband Wi-Fi (tegen betaling).
– Kluisje (tegen betaling).

All inclusive:– Huiswijn, sangria, frisdrank en water.  Koffie en thee.– Lokaal bier en Spaanse alcoholische dranken (alleen ouder dan 18 jaar). – Gin, Vodka, Rum, Whisky en Brandy  -> (alleen voor 18-plussers).
Ontbijtbuffet, lunch en diner (drankjes tijdens lunch en diner)
Snacks van 11.00 – 23.00 uur IJsjes.

Deel deze mooie reis met uw vrienden:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Klantenwaardering 2019
9.8/10
Fam. Machielse
Fam. Machielse
Busreis gasten
Read More
Beste Patrick,Hier nog een berichtje van 1 van je kinderen van de afgelopen 12 dagen, met de foto natuurlijk. Wij hebben een goede reis terug gehad van Konigsforst naar jullie wisselpunt, om 16.15 uur waren wij als 1e bus die daar arriveerde, het was wel stil hoor toen jullie eruit waren. Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische 12 dagen, nu we thuis zijn denken we wat was nou het mooist en dat zijn toch wel de zaterdag en de zondag, de skischans was ook heel bijzonder maar de wandeling van maandag met zo een klein groepje was ook erg leuk en gezellig. Het duurt nog even voor je zelf op vakantie gaat maar alvast een hele fijne vakantie met je gezin en geniet van elkaar. En tot slot denk aan de gordel.Met vriendelijke groet.
Joop
Joop
Busreis gasten
Read More
We vertrokken vanuit het wisselpunt met een tijdelijke chauffeur. Patrick stapte onderweg in, en nam van daaruit het stuur over. In eerste instantie hadden we de indruk, dat hij een strakke hand zou hebben in wat wel en niet mocht of moest. Maar al snel kwamen we er achter, dat dat nu net niet het geval was. Hij zorgde voor een soepel verloop van alle activiteiten en voor sommigen was zelfs de aankondiging dat we om 18.30 aan tafel zouden gaan voor het diner, aanleiding om bij het verlaten van de bus te vragen,hoe laat het diner was! Terwijl hij ook alles op het publicatiebord had gezet.Ondanks dat sommige dingen zelfs 3 keer werden gezegd, was toch weer iemand vergeten zijn sleutel in Wiesensteig in te leveren en was er bij vertrek vanuit Wörgl toch weer iemand, die zijn eindbestemming niet op zijn kofferlabel had gezet.En dat ondanks zijn zeer duidelijke uitleg steeds. Patrick kon het engelen geduld opbrengen, door daar naar de betrokkene wel duideljk over te zijn, zonder te kwetsen. Zelfs toen de diabetis man zijn kip zat op te eten, terwijl die iets anders had besteld, bleef Patrick rustig, terwijl je zag, dat de stoom bijna uit zijn oren kwam. Petje af !! Verder kon hij ons veel vertellen over het gebied, zonder in langdradige verhalen te verzanden. En hij loodste ons op een zeer rustige en veilige manier over de wegen. Ruim 3000 veilige kilometers. Als chauffeur/reisleider krijgt hij van mij een 9. Dat wij dezelfde hobby bleken te hebben en dat wij een uitstekende klik hadden, staat daar los van. Al met al was deze busreis een heerlijke vakantie in relaxte sfeer.
Fam. Verhoeven
Fam. Verhoeven
Busgasten
Read More
Hi Patrick,Nogmaals bedankt, mede ook door mijn vrouw Diny, voor de mooie reis met vele hoogtepunten( vooral voor mij Bergisel, erg mooi in het groot) De reis was schitterend mede door jou goede uitleg en verstand van zaken, dat is echt een pluspunt als je zo'n chauffeur in de bus hebt. Al met al kunnen wij terugkijken op een prachtige tijd die we gehad hebben, en nu gaan we weer over op de orde van de dag. Hopelijk tot de volgende keer, Diny ..
Previous
Next

Wij respecteren de veiligheid:

Reisprogramma

Dag 1 (vrijdag)

Via onze servicelijnnen, rijden we naar Frankrijk. Natuurlijk komen we onderweg weer veel leuke punten tegen. En zullen dan ook u hier het een en ander over uitleggen. In de loop van de avond komen we aan bij het hotel, waar we het diner zullen gebruiken.

Dag 2 (zaterdag)

Al vroeg zetten we de reis verder naar Spanje, waar u in de loop van de namiddag zult arriveren. Bij aankomst checken we gelijk in. En gebruiken we het diner. Om te ontspannen.

Dag 3 (zondag)

Vandaag rijden we een mooie route langs de kust. Met als hoogtepunt het mooie Lloret de Mar. We vertrekken pas tegen 11 uur, zodat u rustig op kunt staan. We zijn op tijd ook weer terug.

Dag 4 (maandag)

Onze chauffeur brengt u vandaag naar Barcelona, waar u een rondrit krijgt aangeboden. Aan het einde stoppen we in het centrum, en kunt u zelf op uw gemak nog rond kijken. Voor we in de loop van de middag weer terug rijden naar ons hotel.

Dag 5 (dinsdag)

Lekker een drankje aan de boulevard, of een wandeling over het strand. Het kan allemaal op deze vrije dag. Of gaat u met de chauffeur mee een boottocht maken!

Dag 6 (woensdag)

Vandaag gaan we met de bergtrein mee. We rijden naar Ribbes, waar we in zullen stappen. Het hoogteverschil is 1000 meter ongeveer. Vele pelgrims gingen ons voor op deze route. Als we boven aankomen, zijn we in  Vall de Nuria, waar u het klooster complex kunt bezoeken en een wandeling door het dal kan maken. We gaan weer met de bergtrein terug naar de bus, waarna we via een mooie route terugkomen bij de bus.

Dag 7 (donderdag)

En zo komt er alweer een einde aan de mooie dagen in Spanje, en dat betekend een reis naar Frankrijk. Hier zullen we weer overnachten. Een mooie reis, met veel leuke stops en uitzichten onderweg.

Dag 8 (vrijdag)

We vertrekken vroeg, om de reis naar Nederland voort te zetten. In Nederland aangekomen, staat natuurlijk nog een maaltijd voor u klaar. We laten een mooie reis achter ons.

Ons team staat klaar voor u,

Een overzicht van uw reis

Onze opstapplaatsen voor deze mooie vakantie

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie vakantie naar Pineda de Mar

 • Wij volgende de veiligheid van elk land, zorgen voor uw gezondheid onderweg en nemen geen risico.. En gaat de reis niet door!.. Dan GEEN VOUCHERS maar uw geld gewoon retour!
Shopping Basket