Comfort Class Busvakantie

Spanje ontdekken

Genieten van de mooie natuur

bARCELONA
MARKTEN
STRAND
ONTSPANNING

Comfort Class busvakantie

Wat uw chauffeur u kunt vertellen over deze fantastische reis

Elk voorjaar maak ik weer een mooie reis naar Spanje, en met dit rustige en leuke programma is dit extra fijn. We slapen in een mooi hotel in Lloret de Mar, waarvandaan we naar mooie markten, Barcelona en het binnenland gaan. Ik verheug me op uw komst.

We maken mooie excursies, en op uw vrije dag is er de mogelijkheid een boottocht te maken met uw chauffeur.(excl.)

Uw hotels onderweg

Ons overnachtingshotel is een net eenvoudig hotel in midden Frankrijk. Ons hotel in Lloret is een net 3 sterren hotel. Vlakbij het strand gelegen. Met douche en wc. Natuurlijk op basis van halfpension. U zult genieten van Lloret.

Programma

Dag 1- Frankrijk

Via onze servicelijnnen, rijden we naar Frankrijk. Natuurlijk komen we onderweg weer veel leuke punten tegen. En zullen dan ook u hier het een en ander over uitleggen. In de loop van de avond komen we aan bij het hotel, waar we het diner zullen gebruiken.

Dag 2- Lloret de Mar

Al vroeg zetten we de reis verder naar Spanje, waar u in de loop van de namiddag zult arriveren. Bij aankomst checken we gelijk in. En gebruiken we het diner. Om te ontspannen.

Dag 3- Bezoek Pineda del Mar en kustweg

Vandaag rijden we een mooie route langs de kust. Met als hoogtepunt het mooie Pineda del Mar. We vertrekken pas tegen 11 uur, zodat u rustig op kunt staan. We zijn op tijd ook weer terug.

Dag 4- Bezoek Barcelona

Onze chauffeur brengt u vandaag naar Barcelona, waar u een rondrit krijgt aangeboden. Aan het einde stoppen we in het centrum, en kunt u zelf op uw gemak nog rond kijken. Voor we in de loop van de middag weer terug rijden naar ons hotel.

Dag 5- Vrije dag

Lekker een drankje aan de boulevard, of een wandeling over het strand. Het kan allemaal op deze vrije dag. Of gaat u met de chauffeur mee een boottocht maken!

Dag 6- Dagtocht Montserrat

We gaan de bergen in vandaag, we gaan naar het klooster van de Montserrat. Een belevenis, die u zeker niet mag vergeten. En we zijn op tijd terug, zodat u op tijd de koffer weer kunt pakken. Want morgenvroeg gaan we weer naar Nederland

Dag 7- Frankrijk

En zo komt er alweer een einde aan de mooie dagen in Spanje, en dat betekend een reis naar Frankrijk. Hier zullen we weer overnachten. Een mooie reis, met veel leuke stops en uitzichten onderweg.

Dag 8- Nederland

We vertrekken vroeg, om de reis naar Nederland voort te zetten. In Nederland aangekomen, staat natuurlijk nog een maaltijd voor u klaar. We laten een mooie reis achter ons.

Klanten geven deze reis een 9,5

Vertrekdata

10 & 17 & 24 April 2020 - 2 & 9 & 16 Oktober 2020

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet - Begeleiding chauffeur/reisleider - Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension Kamer met bad en/of douche en toilet - Koffie met gebak op de heenreis - Afscheidsbuffet in Nederland - Alle genoemde excursies

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees.