Loading

Stripfeest Brussel

12 september 2020

€ 29,-

Zo groot zag u de stripfiguren nog nooit!

Wat is het stripfeest precies!

Sinds onze partner visit.brussels dit evenement in 2010 organiseerde is het een succes. Niet alleen zijn er vele striptekenaars, vele races, optochten maar zijn er ook leuke openstellingen en veel meer te bewonderen. Het hoogtepunt vandaag is toch zeker de optocht met mega grote ballonnen van uw stripheld. Een dag voor jong en oud.. Gaat u ook mee! Wellicht ontmoet u 1 van de 250 auteurs vandaag!

Programma met de bus

Via onze servicelijnen rijden we naar ons koffie adres. Na het kopje koffie rijden we door naar Brussel, en heeft u de hele dag de tijd om van deze mooie stad en zijn feest te genieten. In het begin van de avond rijden we weer naar huis. Ook zeer leuk om als gezin te bezoeken vandaag.

Pluspunten

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Reisleiding van Pajos reizen
  • Super leuk feest, onze reisleiding verteld u er alles over
  • Kopje koffie in de touringcar op de heenreis

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket