geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Tilburgse Kermis
vanaf € 19,99

Kermis

Evenement in Tilburg
Heerlijk de tijd voor plezier

We komen vandaag pas aan tegen 15 uur. Zodat u gelijk kunt genieten van deze mooie kermis. Omstreeks 22 uur rijden we weer naar uw opstappunt.

Wat is er te doen vandaag

Bezoek de Tilburgse Kermis en ontdek waarom dit één van de best bezochte evenementen in Nederland is.

Elk jaar staat de stad Tilburg tien dagen stil… behalve op de kermis. Want daar staan die dagen tussen de 250 attracties… van achtbanen en katapulten tot botsauto’s, verspreid over een 4.5 kilometer lang gebied in het centrum van Tilburg. Samen vormt dit spektakel de grootste kermis van de Benelux.

Spektakel en nostalgie

Niet voor niets bezoeken elk jaar ruim 1,5 miljoen mensen deze kermis en daarmee is het het best bezochte evenement in Nederland. De attracties zijn over het algemeen hypermodern en spectaculair, maar neemt u vooral ook kijkje op het Willemsplein, waar nog een altijd een plekje is voor de ‘nostalgische kermis’. 

Welke attracties zijn er op de Tilburgse Kermis en waar staan ze?

De attracties van de Tilburgse kermis staan dit jaar verspreid over: de Heuvel, Heuvelring, Piusplein, Paleisring, Stadhuisplein, Koningsplein, NS-plein, Besterdring, Besterdplein, Spoorplein (kruising NS-plein en Heuvelring) en de Spoorzone. Lees hier precies welke attracties je waar kunt verwachten.

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

*  Genoemde entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Veilig betalen via uw eigen bank

* Geld terug garantie, mocht de dagtocht niet doorgaan

* Garantie van bij elkaar zitten tijdens de busreis

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* Extra service aan boord van de touringcar

* Paar opstapplaatsen extra kosten

Servicelijn

Een dagtocht starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Meer over uw dagtocht