Dagtocht

Tilburgse Kermis

Waar gaan we heen

Bezoek de Tilburgse Kermis en ontdek waarom dit één van de best bezochte evenementen in Nederland is.

Elk jaar staat de stad Tilburg tien dagen stil… behalve op de kermis. Want daar staan die dagen tussen de 250 attracties… van achtbanen en katapulten tot botsauto’s, verspreid over een 4.5 kilometer lang gebied in het centrum van Tilburg. Samen vormt dit spektakel de grootste kermis van de Benelux.

Spektakel en nostalgie

Niet voor niets bezoeken elk jaar ruim 1,5 miljoen mensen deze kermis en daarmee is het het best bezochte evenement in Nederland. De attracties zijn over het algemeen hypermodern en spectaculair, maar neemt u vooral ook kijkje op het Willemsplein, waar nog een altijd een plekje is voor de ‘nostalgische kermis’. 

Welke attracties zijn er op de Tilburgse Kermis en waar staan ze?

De attracties van de Tilburgse kermis staan dit jaar verspreid over: de Heuvel, Heuvelring, Piusplein, Paleisring, Stadhuisplein, Koningsplein, NS-plein, Besterdring, Besterdplein, Spoorplein (kruising NS-plein en Heuvelring) en de Spoorzone. Lees hier precies welke attracties je waar kunt verwachten. Check de plattegrond om te zien waar je andere praktische zaken kunt vinden:

plattegrond-kermis

Wat voor eten is er te krijgen?

Suikerspinnen, gebakjes, snacks, ijs, fruit, pinda’s, wraps en ga zo nog maar even door! De Tilburgse kermis draait om meer dan alleen maar attracties. Bekijk hier waar op de kermis je precies welk eten kunt scoren! Ook leuk: in de Spoorzone vind je bij Desperados Festival foodtrucks. 

Kermistreintje

Tijdens de kermis rijdt er tussen 14.00 en 22.00 uur een gratis kermistreintje rondom het kermisterrein. Bezoekers kunnen, net zoals bij de bekende hop-on hop-off bus, uitstappen en opstappen waar en wanneer ze willen. Dit zijn de verschillende op- en uitstapplaatsen:

  • Korte Heuvel
  • Piushaven Kempenaarstraat
  • Piushaven Barkstraat
  • Koningsplein/Nostalgische kermis
  • Oude Markt/Stadhuisstraat/Bierhal
  • Parkeerplaats bij ’t Ketelhuys
  • Parkeerplaats bij Leen Bakker
  • Achter de Schouwburg

Dagtochten van Pajos reizen

Programma

We komen vandaag pas aan tegen 15 uur. Zodat u gelijk kunt genieten van deze mooie kermis. Omstreeks 22 uur rijden we weer naar uw opstappunt.

Vertrekt van
17 juli tot 26 juli 2020

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
- Begeleiding chauffeur

- Alle genoemde excursies
- Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Opstappunten

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie dagtocht

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees.