Dagtocht

Tong Tong Fair

Waar gaan we heen

De Tong Tong Fair (voorheen Pasar Malam Besar) in Den Haag is het grootste Euraziatische festival ter wereld. Het evenement, bijna een halve eeuw oud, is een zinnenprikkelende drie-eenheid van een cultureel festival, beurs en eetfestijn samen, in een archipel van tenten.

Tong Tong Festival

De Tong Tong Fair bestaat uit de Grand Pasar, de Oost-West-beurs en de Eetwijk, het grootste Aziatische food court van Nederland. In vijf theaters wordt het Tong Tong Festival gehouden met een uiteenlopend programma aan culturele activiteiten. U kunt een kookdemonstratie volgen in het Kooktheater, een fototentoonstelling bekijken in het Cultuurpaviljoen of een lekkere snack halen in een van de vele waroengs.

Workshops

Ook zijn er zijn verschillende workshops waaraan u kunt deelnemen, van vechtsport tot vliegers maken. In totaal worden bijna tweehonderd lezingen, workshops, filmvertoningen, interviews en kookdemonstraties gegeven, en ruim tweehonderdvijftig muziek-, dans- en wayangvoorstellingen.

Overdekte tenten en openlucht

Alle evenementen vinden plaats in grote tenten met houten vloeren. Ook de verbindingen of walkways tussen de tenten zijn overdekt en voorzien van houten vloeren. Tussen de tenten bevindt zich een veld, de aloen-aloen. Uiteraard wordt deze ruimte volop benut bij mooi weer. De eetstands openen hun terrassen op de aloen-aloen terwijl vaak een band in de openlucht speelt. Mocht het weer echter tegenvallen, dan verwarmen gaskachels de ruimten waar lang stil wordt gezeten, zoals het theater en de zithoek in de Entree tent.

Dagtochten van Pajos reizen

Programma

Vandaag beginnen we rustig, we zullen op ons gemak vertrekken naar Den Haag.. Om 12 uur zullen we aankomen in Den Haag, waar u de entreekaarten krijgt uitgereikt. Hierna heeft u tot 20 uur de tijd om van de Tong Tong Fair te genieten. Waarna we weer naar uw opstappunt terugrijden.  

Vertrekt van 28 mei tot 7 juni 2020

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
- Begeleiding chauffeur
- Koffie op de heenreis
- Alle genoemde excursies
- Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Opstappunten

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie dagtocht

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees.