geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Tong Tong Fair
vanaf € 39,99

tong tong fair

Heerlijk genieten van muziek, kruiden en gerechten in Den Haag
U stapt bij het evenement uit

Vandaag beginnen we rustig, we zullen op ons gemak vertrekken naar Den Haag.. Om 12 uur zullen we aankomen in Den Haag, waar u de entreekaarten krijgt uitgereikt. Hierna heeft u tot 20 uur de tijd om van de Tong Tong Fair te genieten. Waarna we weer naar uw opstappunt terugrijden.  

Mooie indrukken van uw dagtocht
Wat is er te doen vandaag

De Tong Tong Fair (voorheen Pasar Malam Besar) in Den Haag is het grootste Euraziatische festival ter wereld. Het evenement, bijna een halve eeuw oud, is een zinnenprikkelende drie-eenheid van een cultureel festival, beurs en eetfestijn samen, in een archipel van tenten.

Tong Tong Festival

De Tong Tong Fair bestaat uit de Grand Pasar, de Oost-West-beurs en de Eetwijk, het grootste Aziatische food court van Nederland. In vijf theaters wordt het Tong Tong Festival gehouden met een uiteenlopend programma aan culturele activiteiten. U kunt een kookdemonstratie volgen in het Kooktheater, een fototentoonstelling bekijken in het Cultuurpaviljoen of een lekkere snack halen in een van de vele waroengs.

Workshops

Ook zijn er zijn verschillende workshops waaraan u kunt deelnemen, van vechtsport tot vliegers maken. In totaal worden bijna tweehonderd lezingen, workshops, filmvertoningen, interviews en kookdemonstraties gegeven, en ruim tweehonderdvijftig muziek-, dans- en wayangvoorstellingen.

Overdekte tenten en openlucht

Alle evenementen vinden plaats in grote tenten met houten vloeren. Ook de verbindingen of walkways tussen de tenten zijn overdekt en voorzien van houten vloeren. Tussen de tenten bevindt zich een veld, de aloen-aloen. Uiteraard wordt deze ruimte volop benut bij mooi weer. De eetstands openen hun terrassen op de aloen-aloen terwijl vaak een band in de openlucht speelt. Mocht het weer echter tegenvallen, dan verwarmen gaskachels de ruimten waar lang stil wordt gezeten, zoals het theater en de zithoek in de Entree tent.

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

*  Genoemde entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Veilig betalen via uw eigen bank

* Geld terug garantie, mocht de dagtocht niet doorgaan

* Garantie van bij elkaar zitten tijdens de busreis

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* Extra service aan boord van de touringcar

* Paar opstapplaatsen extra kosten

Servicelijn

Een dagtocht starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Meer over uw dagtocht