Comfort Class Busvakantie

Toscane

Genieten van de mooie natuur

Geschiedenis
Cultuur
Oude steden

Comfort Class busvakantie

Wat uw chauffeur u kunt vertellen over deze fantastische reis

Deze reis laat mij altijd genieten samen met de passagiers. We maken excursies langs de wijnvelden, naar mooie steden als Florence en Pisa.. En genieten van de Italiaanse specialiteiten. Gaat u mee op deze belevenis.

Uw hotels onderweg

Het hotel in Italie is eenvoudig en netjes, gelegen in het centrale Toscane. Een kamer die is voorzien van douche en toilet. Ook hebben we weer halfpension.

Programma

Dag 1- Op naar Frankrijk

Via ons wisselpunt gaan we al snel de snelwegen op. Onderweg maken we weer meerdere stops, naar ons overnachtingshotel. Deze reis gaan we naar Frankrijk voor de overnachting.. Het diner staat natuurlijk weer voor u klaar.

Dag 2- Bezoek Toscane

We rijden alweer vroeg door naar Toscane. Onderweg weer vele mooie punten passerend. We rijden Toscane in, en overnachten deze reis in Montecatini Terme. Vlakbij het oude centrum.

Dag 3- Bezoek Florence

Vandaag maken we een dagtocht naar Florence, de hoofdstad van Toscane. Florence is een cultuurstad bij uitstek. Het is de geboorteplaats van de Renaissance en dat is duidelijk te zien aan de paleizen, kerken en kunstschatten in deze stijl. Veel van die kunstschatten zijn te danken aan de eeuwenlange heerschappij van het bankiersgeslacht De Medici. Deze familie had grote belangstelling voor schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Voor de liefhebbers organiseren we een rondleiding (excl., ca. € 10,-) met een gids om deze geweldige stad te bezichtigen. U zult uw ogen uitkijken en genieten van de mooie overblijfselen uit de Renaissance. Na de rondleiding waarbij u uitgebreid kennis maakt met Florence heeft u de rest van de dag ter vrije besteding in deze bijzondere stad.

Dag 4- Sienna

Na het ontbijt is ons eerste excursiedoel van vandaag San Gimignano. We brengen een bezoek aan de schitterende kathedraal, het prachtige Palazzo del Popolo en de kerk Sant’Agostino (excl. entree). We vervolgen onze tocht naar het wereldberoemde Siena. Een stad op een heuvel, gedomineerd door het silhouet van de Dom, waar je lekker door de kleine smalle straatjes kunt dwalen. Op de fresco's, in het Palazzo Pubblico kun je zien dat het straatbeeld van Siena de laatste eeuwen nauwelijks veranderd is.

Dag 5- Vrije dag

Montecatini is een heerlijke plaats om vrij te zijn. Heerlijk slenteren door de straatjes, een wijntje pakken of gewoon even winkelen. De tijd is aan uzelf vandaag.

Dag 6- Dagtocht Pisa

Vandaag gaan we naar het historische stadje Lucca, een oude vestingstad waarvan de stadsmuren nog volledig intact zijn. Een wandeling over deze muur geeft een uniek beeld van de prachtige oude binnenstad. ‘s Middags gaan we naar het beroemde Pisa. Eén van de bekendste gebouwen in Pisa is natuurlijk de ‘scheve toren van Pisa’. De toren leunt op het Campo dei Miracoli. Dit plein omvat ook een aantal gebouwen zoals de kathedraal en de baptisterie. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan het centrum van Pisa. Het is wellicht minder bekend, maar zeker niet minder mooi.

Dag 7- Verlaten Toscane voor Frankrijk

We verlaten het mooie Toscane, om richting Frankrijk door de Alpen te rijden. Een mooie reis, met als afsluiting een passen diner.

Dag 8- Nederland

Al vroeg staat de touringcar weer klaar om u richting Nederland te brengen. In Nederland aangekomen, staat er op ons wisselpunt alweer een lekker diner op u te wachten. Alvorens wij u weer naar huis toe brengen.

Klanten geven deze reis een 9,2

Vertrekdata

17 april 2020
24 april 2020
9 oktober 2020
16 oktober 2020

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet - Begeleiding chauffeur/reisleider
- Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension Kamer met bad en/of douche en toilet
- Koffie met gebak op de heenreis
- Afscheidsbuffet in Nederland
- Alle genoemde excursies
- Diverse entrees en boottochten zoals om
schreven

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket