Loading

Touringcar huren

De voordeligste touringcar huurt u bij Pajos reizen

We zien veel van onze gasten tijdens onze mooie dagtochten en verzorgde reis komen met de vraag! Kunt u dit mooie uitstapje ook voor een groep organiseren. Dit is ook voor ons natuurlijk heel leuk om te doen, en proberen voor een lagere prijs (door weinig bijkomende kosten) dan ook graag dezelfde goede service te verlenen. Want service en persoonlijke aandacht voor u en uw gasten zit niet in geld tenslotte. Heeft u al een idee voor uw dagtocht, vult u dan het offerte formulier in voor ons. Wilt u een idee opdoen, klikt u dan op 1 van de mogelijkheden voor groepen. Wilt u gewoon een offerte aanvragen, klikt u dan op de knop hiernaast.

Pluspunten

Vast contactpersoon

Zodra uw offerte akkoord is, dan spreekt een vast contactpersoon de dag verder met u af. Ook kunt u een persoonlijk gesprek plannen of een voorbezoek met deze contactpersoon brengen. 

Ervaren
chauffeurs

Onze chauffeurs voldoen aan alle gestelde eisen, hebben een EHBO-opleiding en komen al vele jaren op uw bestemming. Hierdoor, kunnen ze u alles vertellen en zijn zeer netjes.

 

Geen onverwachte kosten

U krijgt een offerte, waarbij we aangeven bij hoeveel personen de kosten zijn. Zodra u het aantal geschatte personen heeft doorgegeven, is dat dan ook de prijs die u betaald. Dan vragen wij vervolgens 50% aanbetaling, zodat wij de leveranciers kunnen inschakelen. De rest betaald u 14 dagen voor vertrek. 

School uitstapjes

Dagtochten voor uw groep

Onze touringcars

Al onze touringcars kunt u huren, wij werken samen met de grootste organisaties in heel Nederland. Hierdoor kunnen we voordelig voor u een touringcar regelen, en heeft u hier geen zorgen van. Van een luxe VIP-touringcar, standaard touringcar tot aan een feest bus, bent u bij ons op het juiste adres.

Ook verzorgen wij het vervoer voor uw trouwerij of andere feestpartij. Door ons ticket systeem kunnen wij eenvoudig uw passagiers laten inchecken, betalen indien nodig en een instapkaart verkrijgen. Die wij weer kunnen inchecken bij vertrek. Zodat u precies weet hoeveel mensen er mee gaan die dag. U geen zorg, en gewoon genieten met ons team. Vraagt u nu nog een offerte aan of mailt u uw vragen naar info@pajosreizen.nl.

 

Shopping Basket