Logo pajos reizen 1500 500 oranje achtergrond

Dagtochten | Busreizen | Bus verhuur | Chauffeursdiensten 

INHUREN

TOURINGCARS

Voor al uw vervoer

Of u nu een dag weg gaat, of misschien wel meerdere dagen. Wij verzorgen uw vervoer graag voor u.. Stelt u uw vragen via touringcarverhuur@pajosreizen.nl of vult u onze offerte formulier in, waar u de knop van aan de bovenkant van deze pagina vindt.

Dekra / SKTB

Alle touringcarbedrijven waar wij mee samenwerken, voldoen aan de hoogste veiligheids- & opleidingseisen van de EU. Hierdoor kunnen wij u een veilige,goed opgeleide en uitgeruste chauffeur garanderen. Die een touringcar bestuurd, die aan alle eisen voldoet.

Voorzieningen

Onze touringcars zijn voorzien van airconditioning, toilet, extra beenruimte en persoonlijke verlichting.

Catering

Tijdens onze reizen, zijn onze touringcars voorzien van catering.. Van een heerlijk kopje koffie tot een glaasje wijn. Uw reisleiding schenkt deze graag voor u in. Wilt u voor uw vervoer broodjes, catering of lekkere hapjes. Wij verzorgen dit graag voor u.. Informeert u bij ons voor meer informatie hierover.

Rolstoel of slecht ter been

Geeft u aan bij uw boeking dat u slecht ter been bent.. Tevens zijn al onze touringcars voorzien van een verlaagde instap. Tevens, kunt u mee als u in een rolstoel zit. Mits dit bij de boeking is aangegeven. Dan zorgen wij voor een touringcar met rolstoellift. Natuurlijk regelen we graag voor uw groep aangepaste restaurants, touringcars en complete programma's..

Kiest u hier Netherlands

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket