Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Touringcars
Van uw trouwerij tot complete verzorgde reis

Touringcars

verhuren we voor elk vervoer
Zelfs het inschrijven van uw klanten is mogelijk via een speciaal ticket syteem

We zien veel van onze gasten tijdens onze mooie dagtochten en verzorgde reis komen met de vraag! Kunt u dit mooie uitstapje ook voor een groep organiseren. Dit is ook voor ons natuurlijk heel leuk om te doen, en proberen voor een lagere prijs (door weinig bijkomende kosten) dan ook graag de zelfde goede service te verlenen. Want service en persoonlijke aandacht voor u en uw gasten zit niet in geld tenslotte. Heeft u al een idee voor uw dagtocht, vult u dan het offerte formulier in voor ons. Wilt u een idee opdoen, klikt u dan op 1 van de mogelijkheden voor groepen. Wilt u gewoon een offerte aanvragen, klikt u dan op de knop hiernaast.

Afdeling groepsreizen
Onze touringcars

Al onze touringcars kunt u huren, wij werken samen met de grootste organisaties in heel Nederland. Hierdoor kunnen we voordelig voor u een touringcar regelen, en heeft u hier geen zorgen van. Van een luxe VIP touringcar, standaard touringcar tot aan een feestbus, bent u bij ons op het juiste adres.

Ook verzorgen wij het vervoer voor uw trouwerij of andere feestpartij. Door ons ticket systeem kunnen wij eenvoudig uw passagiers laten inchecken, betalen indien nodig en een instapkaart verkrijgen. Die wij weer kunnen inchecken bij vertrek. Zodat u precies weet hoeveel mensen er mee gaan die dag. U geen zorg, en gewoon genieten met ons team.. Vraagt u nu nog een offerte aan of mailt u uw vragen naar info@pajosreizen.nl.

Shopping Basket