Loading

Inclusief

– Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
– Begeleiding chauffeur/reisleider
– Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension
Kamer met bad en/of douche en toilet
– Koffie met gebak op de heenreis
– Afscheidsbuffet in Nederland
– Alle genoemde excursies
– Diverse entrees zoals omschreven

Reist u alleen?

Best Western Plus Schwarzwald Residenz

Dit 3-sterrenhotel ligt in het Zwarte Woud, op 5 minuten lopen van het centrum van Triberg. De accommodatie biedt spafaciliteiten met een binnenzwembad, ondergrondse parkeergelegenheid en gratis WiFi.

Het Best Western Hotel Schwarzwald Residenz biedt ruime kamers en familieappartementen. Alle kamers zijn voorzien van een tv, een balkon en thee- en koffiefaciliteiten.

De spa van het Schwarzwald Residenz is uitgerust met een Finse sauna, een solarium en een massageservice. Als gast kunt u gratis gebruikmaken van het zwembad.

Er wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. ‘s Avonds kunt u ook een 3-gangenmaaltijd met een hoofdgerecht naar keuze reserveren. U bent van harte welkom op het zomerterras,

Deel deze mooie reis met uw vrienden:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Klantenwaardering 2019
8.3/10
Fam. Machielse
Fam. Machielse
Busreis gasten
Read More
Beste Patrick,Hier nog een berichtje van 1 van je kinderen van de afgelopen 12 dagen, met de foto natuurlijk. Wij hebben een goede reis terug gehad van Konigsforst naar jullie wisselpunt, om 16.15 uur waren wij als 1e bus die daar arriveerde, het was wel stil hoor toen jullie eruit waren. Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische 12 dagen, nu we thuis zijn denken we wat was nou het mooist en dat zijn toch wel de zaterdag en de zondag, de skischans was ook heel bijzonder maar de wandeling van maandag met zo een klein groepje was ook erg leuk en gezellig. Het duurt nog even voor je zelf op vakantie gaat maar alvast een hele fijne vakantie met je gezin en geniet van elkaar. En tot slot denk aan de gordel.Met vriendelijke groet.
Joop
Joop
Busreis gasten
Read More
We vertrokken vanuit het wisselpunt met een tijdelijke chauffeur. Patrick stapte onderweg in, en nam van daaruit het stuur over. In eerste instantie hadden we de indruk, dat hij een strakke hand zou hebben in wat wel en niet mocht of moest. Maar al snel kwamen we er achter, dat dat nu net niet het geval was. Hij zorgde voor een soepel verloop van alle activiteiten en voor sommigen was zelfs de aankondiging dat we om 18.30 aan tafel zouden gaan voor het diner, aanleiding om bij het verlaten van de bus te vragen,hoe laat het diner was! Terwijl hij ook alles op het publicatiebord had gezet.Ondanks dat sommige dingen zelfs 3 keer werden gezegd, was toch weer iemand vergeten zijn sleutel in Wiesensteig in te leveren en was er bij vertrek vanuit Wörgl toch weer iemand, die zijn eindbestemming niet op zijn kofferlabel had gezet.En dat ondanks zijn zeer duidelijke uitleg steeds. Patrick kon het engelen geduld opbrengen, door daar naar de betrokkene wel duideljk over te zijn, zonder te kwetsen. Zelfs toen de diabetis man zijn kip zat op te eten, terwijl die iets anders had besteld, bleef Patrick rustig, terwijl je zag, dat de stoom bijna uit zijn oren kwam. Petje af !! Verder kon hij ons veel vertellen over het gebied, zonder in langdradige verhalen te verzanden. En hij loodste ons op een zeer rustige en veilige manier over de wegen. Ruim 3000 veilige kilometers. Als chauffeur/reisleider krijgt hij van mij een 9. Dat wij dezelfde hobby bleken te hebben en dat wij een uitstekende klik hadden, staat daar los van. Al met al was deze busreis een heerlijke vakantie in relaxte sfeer.
Fam. Verhoeven
Fam. Verhoeven
Busgasten
Read More
Hi Patrick,Nogmaals bedankt, mede ook door mijn vrouw Diny, voor de mooie reis met vele hoogtepunten( vooral voor mij Bergisel, erg mooi in het groot) De reis was schitterend mede door jou goede uitleg en verstand van zaken, dat is echt een pluspunt als je zo'n chauffeur in de bus hebt. Al met al kunnen wij terugkijken op een prachtige tijd die we gehad hebben, en nu gaan we weer over op de orde van de dag. Hopelijk tot de volgende keer, Diny ..
Previous
Next

Wij respecteren de veiligheid:

Reisprogramma

Dag 1 (vrijdag)

We rijden via onze servicelijn naar ons wisselpunt. Waar we u ontvangen met een kopje koffie met wat lekkers. Om daarna door te rijden door Duitsland. Via diverse stops, rijden we naar het Zwarte Woud. Vlakbij Triberg hebben we ons hotel.

Dag 2 (zaterdag)

We rijden vanmorgen gelijk naar de grootste koekoeksklok, en dat is vaak een plek waar de meeste verkeerd gaan. Want er is het grootste uurwerk en de grootste klok. Eerst gaan we naar de grootste klok. Om tevens de tuin te kunnen bezoeken (incl.). Hierna, gaan we naar het grootste uurwerk van de wereld. Ook worden we in het Nederlands zelfs toegesproken door een grootte houten pop. (incl.) We wachten tot 12 uur buiten, alvorens we weer verder gaan. Nu gaan we naar het centrum van Triberg, waar u alle tijd heeft in de middag om rond te kijken. Ook kunt u nu de Triberger Watervallen bezoeken (excl.). Voor we aan het einde van de dag weer terugrijden naar ons hotel.

Dag 3 (zondag)

Vandaag gaan we een mooie tocht maken door het Zwarte Woud, waarbij een bezoek aan het bekendste meer van het Zwarte Woud niet kan worden overgeslagen. De Titisee wordt omringd door bergen, waarvan sommige tot 1500 meter hoog zijn. Het ca. 2 kilometer lange en 500 meter brede meer is, zoals alle natuurlijke meren in het Schwarzwald, ontstaan door een morene, een grotendeels afgesloten gletsjerbedding. Na het bezoek aan de Titisee rijden we naar Freiburg, waar u de verschillende bezienswaardigheden op en om de gezellige Münsterplatz kunt bewonderen. De grote gotische kerk, het Aartsbisschoppelijke Paleis en het laatgotische ’Kaufhaus’ met zijn trapgevels zijn het bekijken waard. Hierna, rijden we weer terug naar het hotel voor het diner.

Dag 4 (maandag)

Vanmorgen gaan we door het Zwarte woud, en bezoeken vele leuke stadjes. Zo gaan we naar onder andere het wijngebied rond Durbach, om door te rijden voor een bezoek aan het pittoreske Grengenbach. Hier maken we een stop, zodat u heerlijk rond kunt kijken. Na de stop rijden we door de mooie bossen, verder naar Gutach, bekend om het Vogt
bauernhof, een openluchtmuseum met gereconstrueerde en tradioneel ingerichte boer derijen met rieten daken.(excl. entree). We rijden hierna weer via een mooie route naar ons hotel. Waar we weer heerlijk gaan genieten van het diner.

Dag 5 (dinsdag)

Vanmorgen vertrekken we weer na het ontbijt, we gaan het mooie Zwarte Woud achter ons laten. Op weg naar ons wisselpunt voor het afscheidsdiner. Voor we met een voldaan gevoel richting uw opstappunt terug gaan rijden.

Ons team staat klaar voor u,

Een overzicht van uw reis

Onze opstapplaatsen voor deze mooie vakantie

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie vakantie naar het Zwarte Woud

  • Wij volgende de veiligheid van elk land, zorgen voor uw gezondheid onderweg en nemen geen risico.. En gaat de reis niet door!.. Dan GEEN VOUCHERS maar uw geld gewoon retour!
Shopping Basket