Comfort Class Busvakantie

Zwarte Woud & Triberg

Genieten van de mooie natuur

Watervallen
Koekoeksklokken
Prachtige routes
Triberg

Comfort Class busvakantie

Wat uw chauffeur u kunt vertellen over deze fantastische reis

Genieten van prachtige natuur, mooie watervallen, fantastische uitzichten en de grootste koekoeksklokken van de wereld. Dat is wat ik graag met mijn gasten doe, tijdens deze leuke reis. De hele zomer vertrek ik weer op maandag, met vele leuke groepen. En zou het leuk vinden om u ook rond te brengen.

Uw hotels onderweg

We overnachten in nette hotels, nu dichtbij Triberg met nette kamers en eigen douche en toilet. Inclusief Halfpension

Programma

Dag 1- Triberg

We rijden via onze servicelijn naar ons wisselpunt. Waar we u ontvangen met een kopje koffie met wat lekkers. Om daarna door te rijden door Duitsland. Via diverse stops, rijden we naar het Zwarte Woud. Vlakbij Triberg hebben we ons hotel.

Dag 2- Bezoek Triberg, Koekoeksklokken.

We rijden vanmorgen gelijk naar de grootste koekoeksklok, en dat is vaak een plek waar de meeste verkeerd gaan. Want er is het grootste uurwerk en de grootste klok. Eerst gaan we naar de grootste klok. Om tevens de tuin te kunnen bezoeken (incl.). Hierna, gaan we naar het grootste uurwerk van de wereld. Ook worden we in het Nederlands zelfs toegesproken door een grootte houten pop. (incl.) We wachten tot 12 uur buiten, alvorens we weer verder gaan. Nu gaan we naar het centrum van Triberg, waar u alle tijd heeft in de middag om rond te kijken. Ook kunt u nu de Triberger Watervallen bezoeken (excl.). Voor we aan het einde van de dag weer terugrijden naar ons hotel.

Dag 3- Bezoek Titisee en Freiburg

Vandaag gaan we een mooie tocht maken door het Zwarte Woud, waarbij een bezoek aan het bekendste meer van het Zwarte Woud niet kan worden overgeslagen. De Titisee wordt omringd door bergen, waarvan sommige tot 1500 meter hoog zijn. Het ca. 2 kilometer lange en 500 meter brede meer is, zoals alle natuurlijke meren in het Schwarzwald, ontstaan door een morene, een grotendeels afgesloten gletsjerbedding. Na het bezoek aan de Titisee rijden we naar Freiburg, waar u de verschillende bezienswaardigheden op en om de gezellige Münsterplatz kunt bewonderen. De grote gotische kerk, het Aartsbisschoppelijke Paleis en het laatgotische ’Kaufhaus’ met zijn trapgevels zijn het bekijken waard. Hierna, rijden we weer terug naar het hotel voor het diner.

Dag 4- Dagtocht Zwarte Woud en openlucht museum

Vanmorgen gaan we door het Zwarte woud, en bezoeken vele leuke stadjes. Zo gaan we naar onder andere het wijngebied rond Durbach, om door te rijden voor een bezoek aan het pittoreske Grengenbach. Hier maken we een stop, zodat u heerlijk rond kunt kijken. Na de stop rijden we door de mooie bossen, verder naar Gutach, bekend om het Vogt bauernhof, een openluchtmuseum met gereconstrueerde en tradioneel ingerichte boer derijen met rieten daken.(excl. entree). We rijden hierna weer via een mooie route naar ons hotel. Waar we weer heerlijk gaan genieten van het diner.

Dag 5- Terug naar Nederland

Vanmorgen vertrekken we weer na het ontbijt, we gaan het mooie Zwarte Woud achter ons laten. Op weg naar ons wisselpunt voor het afscheidsdiner. Voor we met een voldaan gevoel richting uw opstappunt terug gaan rijden.

Klanten geven deze reis een 9,1

Inclusief

VERTREKT ELKE MAANDAG VAN 1 APRIL TOT 1 OKTOBER 2020

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet - Begeleiding chauffeur/reisleider
- Verblijf in diverse middenklasse hotels op basis van halfpension Kamer met bad en/of douche en toilet
- Koffie met gebak op de heenreis
- Afscheidsbuffet in Nederland
- Alle genoemde excursies
- Diverse entrees zoals omschreven

Bus 1 Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2 Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3 Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4 Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boek vandaag

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees. 

Shopping Basket