Dagtocht

Tulp Festival
Amsterdam

Waar gaan we heen

De tulpenkoorts slaat flink toe. Tijdens het Tulp Festival Amsterdam zullen op tientallen plekken in de hoofdstad honderdduizenden bloeiende tulpen te bewonderen zijn.

Een tulp voor iedereen

Onder het motto ‘een tulp voor iedere Amsterdammer’ stellen instellingen, musea en hotels hun kleurrijke tulpentuinen open voor het publiek en staan er imposante tulpencreaties in de openbare ruimte, in de volle grond en in potten, verspreid over de stadsdelen. Een informatiegids met details over de tulpensoorten leidt de bezoeker langs de locaties. De gids is verkrijgbaar bij deelnemende organisaties.

Met de bus naar het festival

Combineer uw dagje naar Amsterdam, met een dagtocht met de bus.. Voor slechts 25 euro, gaat u al met ons mee.. Natuurlijk haalt onze luxe touringcar u weer op in heel Nederland. We komen rond 11 uur aan in Amsterdam, waar u de route kunt wandelen. U krijgt van ons natuurlijk een stadsplattegrond, die uitgelegd is door onze Reisleiding. Omstreeks 19 uur, rijden we weer terug naar uw opstappunt. 

Dagtochten van Pajos reizen

Programma

Vanmorgen rijden we vias onze opstappunten naar Amsterdam. Hier komen we rond 11 uur aan. En kunt u met de plattegrond in Amsterdam genieten van al wat moois. Tegen 17 uur rijden we weer terug naar uw opstappunt. 

Vertrekt op 7 tot 10 mei 2020

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
- Begeleiding chauffeur
- Koffie op de heenreis
- Alle genoemde excursies
- Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Opstappunten

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie dagtocht

Evenement voorbij, helaas.. Wellicht volgend jaar weer!

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees.