Dagtocht

Nationale Tulpendag Amsterdam

Waar gaan we heen

Kom op de Nationale Tulpendag ook naar de opening van het tulpenseizoen. Op de Dam in Amsterdam wordt de officiële aftrap van het tulpenseizoen gegeven. De opening van het tulpenseizoen wordt georganiseerd door Nederlandse tulpenkwekers. In een speciaal aangelegde pluktuin op de Dam kan iedereen gratis tulpen plukken. Met deze feestelijke actie barst het tulpenseizoen los want naar verwachting zullen wereldwijd meer dan 1,7 miljard Hollandse tulpen het voorjaarsgevoel in huis brengen.

Tulpen uit Amsterdam

Nederlandse tulpenkwekers bouwen ieder jaar een reusachtige tuin met tienduizenden tulpen op de Dam in Amsterdam. De grootste pluktuin van Amsterdam verandert De Dam in een kleurrijk plein waar duizenden mensen op afkomen om een gratis bosje bloemen te plukken. Naast de pluktuin worden er talloze verrassingen en acties georganiseerd.

Gaat u met ons mee naar Amsterdam

Ook wij zullen op deze speciale Tulpendag naar Amsterdam rijden.. We vertrekken vanuit Heel Nederland met de BUS naar Amsterdam.. Waar we in de loop van de ochtend aan zullen komen. Onderweg ontvangt u van ons een heerlijk kopje koffie, en een stadsplattegrond.  Omstreeks 18 uur, zullen we weer vertrekken naar uw opstappunt.. Met een bus vol Tulpen uit Amsterdam.

Dagtochten van Pajos reizen

Programma

Nadat we u opgehaald hebben bij uw oopstappunt, dan rijden we naar Amsterdam. Hier zullen we tegen 11 uur aankomen. En heeft u tot 17 uur de tijd om van de bloemen en de winkels te genieten. 

Vertrekt 18 januari 2020

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
- Begeleiding chauffeur
- Koffie op de heenreis
- Alle genoemde excursies
- Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Opstappunten

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie dagtocht

Helaas te laat, gaat u volgend jaar weer mee!

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees.