Loading
omruilgarantie

Omruilgarantie

tot 14 dagen voor vertrek gratis

vertrouwd

Met vertrouwen op reis

ons team staat al 30 jaar klaar voor U

Liefdevol op reis

we geven u graag persoonlijke aandacht

Altijd doen we uw opstapplaats aan!

geen minimum aantal personen

1 euro reserveringskosten

op 1 euro na, betaald u wat u ziet

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Vulkan Express
vanaf € 72,99

Vulkan express

en het mooie Maria Laach
Een heerlijke dag genieten

Via een korte servicelijn, rijden we naar Roermond voor een heerlijk kopje koffie(incl.). Vanuit ons wisselpunt, rijden we naar het mooie Bad Breisig. Hier komen we op tijd aan, en heeft u de tijd om rond te kijken in dit mooie plaatsje. Na wat vrije tijd ontmoeten we elkaar weer in het centrum voor de lunch.. (incl.). Een broodjeslunch staat klaar, en gaan we van genieten voor we weer in de touringcar stappen. Nu rijden we naar het mooie Maria Laach, het klooster en kerk gebouw. Een plaats waar u 2 uur de tijd heeft voor we doorrijden naar Engeln. Hier staat de trein al voor ons klaar. We rijden met de trein (incl.) naar Brohl. In Brohl zijn we rond 17.42 uur.. U loopt zo naar de kust voor een diner(excl.) Voor we rond 19.30 uur weer vertrekken naar uw opstapplaats.

Mooie indrukken van uw dagtocht
Wat is er te doen vandaag

Bad Breisig geeft u een mooie kijk in de geschiedenis, of het nu het oude Tolhuis uit 1500 is of de prachtige parken. De mooie huizen met raadhuis in het centrum of de boulevard. U zult genieten van deze oude stad. De Abdij van Maria Laach ligt in de gemeente Glees in het Eifelgebied ten zuidwesten van de Laacher See nabij Andernach. De abdijkerk geldt als een van de belangrijkste bouwwerken in Staufische stijl. De plaatsnaam Laach dankt zijn naam aan het daar gelegen vulkanische meer. De abdij werd oorspronkelijk Abdij Laach genoemd tot omstreeks 1862 de jezuïeten er de naam “Maria” aan hebben toegevoegd. De Latijnse naam is Abbatia ad Lacum of Abbatia Lacensis. Direct achter de abdij ligt de militaire begraafplaats, waar zesendertig – in de Tweede Wereldoorlog gesneuvelde – Duitse militairen zijn begraven

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

*  Genoemde entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Veilig betalen via uw eigen bank

* Geld terug garantie, mocht de dagtocht niet doorgaan

* Garantie van bij elkaar zitten tijdens de busreis

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* Extra service aan boord van de touringcar

* Paar opstapplaatsen extra kosten

Servicelijn

Een dagtocht starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Meer over uw dagtocht

Shopping Basket