Loading

Maria Laach

Dagtocht
en de Vulkan Express
Uw dagtocht, verteld door onze chauffeur
Via een korte servicelijn, rijden we naar Roermond voor een heerlijk kopje koffie(incl.). Vanuit ons wisselpunt, rijden we naar het mooie Bad Breisig. Hier komen we op tijd aan, en heeft u de tijd om rond te kijken in dit mooie plaatsje. Na wat vrije tijd ontmoeten we elkaar weer in het centrum voor de lunch. (Incl.). Een broodjeslunch staat klaar, en gaan we van genieten voor we weer in de touringcar stappen. Nu rijden we naar het mooie Maria Laach, het klooster en kerkgebouw. Een plaats waar u 2 uur de tijd heeft voor we doorrijden naar Engeln. Hier staat de trein al voor ons klaar. We rijden met de trein (incl.) naar Brohl. In Brohl zijn we rond 17.42 uur. U loopt zo naar de kust voor een diner(excl.) Voor we rond 19.30 uur weer vertrekken naar uw opstapplaats.

vanaf

€ 72,99

Pluspunten

Comfort Class

Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet. Ook heeft u ledverlichting met een persoonlijk leeslampje.

 

Inclusief entree

Natuurlijk kunt u bij ons boeken, en het voordeel hiervan is, dat de dagtocht inclusief entree is.  Hierdoor hoeft u zelf niet voor kaartjes te zorgen, en loopt u zo naar binnen. 

Ervaren chauffeur

Onze chauffeurs rijden al vele jaren met onze gasten door Europa, en heeft deze bestemming al meerdere keren gereden. Hierdoor kan deze u alles vertellen over de reis en de omgeving. 
Daarnaast is deze opgeleid met sociale vaardigheden, krijgt een rij test elk jaar en volgt een uitgebreide opleiding elke 5 jaar. U reist dus niet alleen comfortabel, maar heeft ook de beste service onderweg!

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie onderweg

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

* Entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Geen aanbetaling & omruilgarantie tot 21 dagen voor vertrek

 

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* € 1,- reserveringskosten

* Extra service die uw chauffeur aan zal bieden, dit is vrijwillig 

*  Als u voor een opstapplaats met extra kosten kiest, de taxikosten 

Uw dag uit

Bad Breisig geeft u een mooie kijk in de geschiedenis, of het nu het oude Tolhuis uit 1500 is of de prachtige parken. De mooie huizen met raadhuis in het centrum of de boulevard. U zult genieten van deze oude stad. De Abdij van Maria Laach ligt in de gemeente Glees in het Eifelgebied ten zuidwesten van de Laacher See nabij Andernach. De abdijkerk geldt als een van de belangrijkste bouwwerken in Staufische stijl. De plaatsnaam Laach dankt zijn naam aan het daar gelegen vulkanische meer. De abdij werd oorspronkelijk Abdij Laach genoemd tot omstreeks 1862 de jezuïeten er de naam "Maria" aan hebben toegevoegd. De Latijnse naam is Abbatia ad Lacum of Abbatia Lacensis. Direct achter de abdij ligt de militaire begraafplaats, waar zesendertig - in de Tweede Wereldoorlog gesneuvelde - Duitse militairen zijn begraven

Op uw gemak genieten

dat doet u natuurlijk met ons

Uw dagtocht reserveren

Shopping Basket