geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Wereldhavendagen
vanaf € 19,99

wereldhavendagen

Evenement in Rotterdam
U stapt bij het evenement uit

We zijn vandaag mooi op tijd in Rotterdam. En dat betekend dat we u laten in- en uitstappen vlakbij het evenement. Het mooie van dit evenement is dat u doormiddel van het plattegrondje makkelijk de weg kunt vinden. Zonder avond vuurwerk vertrekken we om 19 uur. De avond van het vuurwerk, vertrekken we  pas als de vuurwerk show is afgelopen. Een gezellige dag uit!

Mooie indrukken van uw dagtocht
Wat is er te doen vandaag

De Wereldhavendagen zijn een groot jaarlijks maritiem evenement in Rotterdam en hebben tot doel bezoekers te laten kennismaken met de haven en een positieve houding te bewerkstellingen ten opzichte van de haven en de omringende stad. U kunt een glimp opvangen van wat er allemaal gebeurt achter de schermen van de haven en het industriegebied. De activiteiten variëren van rondleidingen over schepen, activiteiten op het water, demonstraties, seminars, excursies, tentoonstellingen, muziek en nog veel meer.

Nautische demonstraties en excursies

Klim aan boord van het enorme aantal (werkende) schepen dat er voor anker ligt. Dit zijn onder meer binnenvaartschepen, tankers, sleepboten, drijvende kranen en boten van de havenautoriteiten. U kunt deelnemen aan een van de avontuurlijke havenexcursies of kijken hoe havenbedrijven laten zien wat hun schepen, kranen en andere machines kunnen tijdens spectaculaire nautische demonstraties.

Gezinsuitje

De Wereldhavendagen zijn perfect voor een gezinsuitje. Adembenemende stunts, spectaculaire actie, pure kracht en nautische expertise: u kunt het allemaal zelf ervaren vanaf de Erasmusbrug of de grote tribune op de Wilhelminakade. Rotterdam laat zien waar het toe in staat is op het water.

Met de bus naar de Wereldhavendagen

Natuurlijk blijft Rotterdam zich ontwikkelen, en dat niet alleen.. Er komen steeds meer leuke plaatsen bij. Daarnaast is een evenement als de Wereldhavendagen, ook voor ons een topper.. We stoppen vlakbij de Erasmusbrug, waardoor u niet alleen direct bij alle activiteiten, maar ook de demonstraties op het water bent. We zullen rond 11 uur aankomen in Rotterdam. Hiervandaan, zult u uitleg krijgen.. Wat het leukst is om te doen vandaag.. Na een mooie tijd, heeft u de tijd voor het Diner..(excl.). Na het diner begint om 21 uur al het vuurwerk programma.. om 22.15 uur is het avondprogramma klaar. En betekend ook het einde van ons bezoek. Om 22.30 uur zullen we weer naar uw opstappunt rijden..  

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

*  Genoemde entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Veilig betalen via uw eigen bank

* Geld terug garantie, mocht de dagtocht niet doorgaan

* Garantie van bij elkaar zitten tijdens de busreis

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* Extra service aan boord van de touringcar

* Paar opstapplaatsen extra kosten

Servicelijn

Een dagtocht starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Meer over uw dagtocht