Dagtocht

Wereld Havendagen Rotterdam

Waar gaan we heen

De Wereldhavendagen zijn een groot jaarlijks maritiem evenement in Rotterdam en hebben tot doel bezoekers te laten kennismaken met de haven en een positieve houding te bewerkstellingen ten opzichte van de haven en de omringende stad. U kunt een glimp opvangen van wat er allemaal gebeurt achter de schermen van de haven en het industriegebied. De activiteiten variëren van rondleidingen over schepen, activiteiten op het water, demonstraties, seminars, excursies, tentoonstellingen, muziek en nog veel meer.

Nautische demonstraties en excursies

Klim aan boord van het enorme aantal (werkende) schepen dat er voor anker ligt. Dit zijn onder meer binnenvaartschepen, tankers, sleepboten, drijvende kranen en boten van de havenautoriteiten. U kunt deelnemen aan een van de avontuurlijke havenexcursies of kijken hoe havenbedrijven laten zien wat hun schepen, kranen en andere machines kunnen tijdens spectaculaire nautische demonstraties.

Gezinsuitje

De Wereldhavendagen zijn perfect voor een gezinsuitje. Adembenemende stunts, spectaculaire actie, pure kracht en nautische expertise: u kunt het allemaal zelf ervaren vanaf de Erasmusbrug of de grote tribune op de Wilhelminakade. Rotterdam laat zien waar het toe in staat is op het water.

Met de bus naar de Wereldhavendagen

Natuurlijk blijft Rotterdam zich ontwikkelen, en dat niet alleen.. Er komen steeds meer leuke plaatsen bij. Daarnaast is een evenement als de Wereldhavendagen, ook voor ons een topper.. We stoppen vlakbij de Erasmusbrug, waardoor u niet alleen direct bij alle activiteiten, maar ook de demonstraties op het water bent. We zullen rond 11 uur aankomen in Rotterdam. Hiervandaan, zult u uitleg krijgen.. Wat het leukst is om te doen vandaag.. Na een mooie tijd, heeft u de tijd voor het Diner..(excl.). Na het diner begint om 21 uur al het vuurwerk programma.. om 22.15 uur is het avondprogramma klaar. En betekend ook het einde van ons bezoek. Om 22.30 uur zullen we weer naar uw opstappunt rijden..  

Dagtochten van Pajos reizen

Programma

We zijn vandaag mooi op tijd in Rotterdam. En dat betekend dat we u laten in- en uitstappen vlakbij het evenement. Het mooie van dit evenement is dat u doormiddel van het plattegrondje makkelijk de weg kunt vinden. Zonder avond vuurwerk vertrekken we om 19 uur. De avond van het vuurwerk, vertrekken we  pas als de vuurwerk show is afgelopen. Een gezellige dag uit!

Vertrekt elke dag van
4 tot 6 september 2020

Inclusief

Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
- Begeleiding chauffeur
- Koffie op de heenreis
- Alle genoemde excursies
- Diverse entrees en boottochten zoals omschreven

Opstappunten

Bus 1
Zuid-Holland

Hellevoetsluis

Spijkenisse

Hoogvliet

Rotterdam Zuidplein

Ridderkerk 

Dordrecht

Bus 2
Noord-Brabant

Breda

Oosterhout

Waalwijk

Den Bosch

Veghel

Eindhoven 

Leende / Valkenswaard

Bus 3
Limburg

Kerkrade

Heerlen

Maastricht

Echt

Weert

Bus 4
Limburg

Urmond

Roermond

Venlo

Boekt u nu uw mooie dagtocht

Copyright 2019 by Pajos reizen Weert.  Wij verhuren bussen in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en Zeeland. Klikt u op de knop voor meer informatie Wij zijn er voor al uw verzorgde busreizen door heel Europa, en voor al uw mooie dagtochten met de bus naar steden, pretparken, gebieden en diverse landen. Altijd uitgevoerd met onze reisleiding, lokale gidsen en inclusief entrees.