• Gratis kopje koffie

Wisselpunt

op ons gemak op reis, met een kopje koffie

Ontspannen op reis gaan, is heel fijn..

servicelijn door nederland

Wij halen en brengen u graag naar uw opstappunt. Natuurlijk is dit bij de prijs inbegrepen. We stoppen alleen op het wisselpunt op de heenreis, zodat op de terugreis u snel weer op uw weg naar huis bent.

gratis kopje koffie

Het eerste kopje koffie is natuurlijk gratis bij onze reizen inbegrepen. U kunt natuurlijk zelf altijd hierna nog wat anders bestellen.

Begeleiding op het wisselpunt

Onze begeleider van Pajos reizen vangt u op, en zorgt dat u snel uw kopje koffie ontvangt. Ook kunt u aan hem alle vragen kwijt over de reis en het wisselpunt.

Algemene informatie

We zullen op tijd aankomen bij het wisselpunt, er staan tafels gereserveerd. En is geen massaal punt, waar er geen overzicht is. De service is persoonlijk, en toegankelijk. Heeft u nog vragen over het wisselpunt, mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl voor meer informatie.

Overnachten bij ons wisselpunt....

U kunt ervoor kiezen om bij het wisselpunt te overnachten. Via de knop hieronder, maakt u eenvoudig een reservering. Op de terugreis brengen we u natuurlijk graag terug naar dit punt. Wellicht blijft u nog een nachtje, voor u naar huis gaat. Bij uw boeking meld u Roermond. Geeft u een mailtje naar info@pajosreizen.nl met een melding dat u overnacht bij het wisselpunt.

Kofferservice op het wisselpunt...

Uw koffer wordt netjes voor u verzorgd als u uit een servicelijn bus stapt. Deze staat dan netjes weer klaar, als u op uw hotelkamer van uw bestemming aan komt. 

Waar is het....