Loading

geschikt

Meer informatie ?  Mailt u ons gerust op info@pajosreizen.nl 

Orchideeën hoeve
vanaf € 57,-

Orchideeën hoeve

met een prachtige bloementuin
Een complete dag uit, waarvan u zult genieten

Door de vele lijnen en bussen, heeft u weinig opstapplaatsen. 

Onze bestemming vandaag is Luttelgeest, waar we zullen ontvangen met een heerlijke kopje koffie met gebak. Ook ontvangt u hier uw entreebewijs. Na deze kop koffie, heeft u alle tijd om te gaan genieten van de mooie planten en dieren die u tegen zult komen. Op de helft van uw dag, krijgt u een heerlijke lunch. Na de lunch, gaan we genieten van de rest van deze mooie locatie. Aan het einde van de dag, ontvangt u nog een mooie Orchidee van ons team. 

Tegen 17 uur a 19 uur, bent u weer terug bij uw opstapplaats. 

Mooie indrukken van uw dagtocht
Wat is er te doen vandaag

Zwevende Bloementuin

In de ‘Zwevende’ Bloementuin wordt je meegezogen in een sprookjesachtige bloemenwereld waar duizenden kleurrijke bloeiers een oneindige wolk boven het hoofd vormen. Deze unieke bloemenattractie is geïnspireerd op de wereldberoemde Japanse kersenbloesemperiode en is nergens anders in Europa te ervaren.

De ‘Zwevende’ Bloementuin verblijdt je het hele jaar door met een heel fijn zomergevoel. Meer dan tweeduizend fuchsia’s, begonia’s, geraniums en vlijtige liesjes zweven in de kersverse tuin boven je hoofd. Spiegelwanden lijken de bloemenparade oneindig te maken en idyllische prieeltjes nodigen je uit om plaats te nemen onder de bloemenzee en deze intense beleving van natuurschoon tot je te nemen.

Vlindertuin

Door de warme temperatuur, de hoge luchtvochtigheid en natuurlijk de prachtige flora en fauna die je om je heen ziet, lijkt het alsof je in deze vlindertuin een zonnige vakantie in Midden-Amerika binnenstapt. De vlindertuin is voor, zowel de jonge als oude bezoeker, één van de populairste tuinen in het 25.000 vierkante meter overdekte tropische park.

Amazone regenwoud

Zodra je het Amazone Regenwoud binnenstapt, waan je je in een tropisch regenwoud hier heel ver vandaan. Net als bij een echt regenwoud is het Amazone Regenwoud opgebouwd uit drie groeilagen. In deze volgroeide tuin krijgen bomen en planten de mogelijkheid om echt groot te worden. Spot bijvoorbeeld de metershoge witte strelitzia of tropische palmen zoals de Mexicaanse waaierpalm en de vissenstaartpalm.

Orchideeën kwekerij

De roots van de Orchideeën Hoeve liggen bij het kweken van orchideeën. In 1957 kocht Thomas Maarssen sr. zijn eerste orchideeën aan. Deze dagen kom je de kwekerij nog steeds tegen in het park. Onder andere de cymbidium, de phalaenopsis, het venusschoentje en zeldzame orchideeën vind je in grote getale terug in onze orchideeënkwekerij die bij elkaar zo’n 3.000 vierkante meter bekleedt.

Dieren

Vandaag kunnen we weer vele soorten dieren tegenkomen, denkt u hierbij aan aapjes, eenden, vlinders, leguanen, vogels, vissen, alpaca’s, stokstaartjes, flamingo’s en nog veel meer!

Bus informatie
Comfortabele zitplaatsen met veel beenruimte, zo hebben de stoelen een afstand van 85 cm. Ook zijn de stoelen voorzien van een voetsteunen, verstelbare rugleuning en hebben ze een uitklaptafel met bekerhouder.

Onze bussen hebben 100% verse lucht van buiten, via ons airco systeem en warmte bepaling. Ook beschikken we over een toilet . Tevens heeft u LED verlichting met een persoonlijk leeslampje.

Meer over uw vakantie

Inclusief

* Een heerlijk kop koffie bij vertrek

* Reis per comfortabele touringcar

* Begeleiding van een ervaren chauffeur

* Toeristen belasting

*  Genoemde entree

* Factuur betaling 14 dagen voor vertrek

* Veilig betalen via uw eigen bank

* Geld terug garantie, mocht de dagtocht niet doorgaan

* Garantie van bij elkaar zitten tijdens de busreis

Exclusief

* Persoonlijke uitgaven

* Extra service aan boord van de touringcar

* Paar opstapplaatsen extra kosten

Servicelijn

Een dagtocht starten doen we natuurlijk op ons gemak. Zo staan wij er bij stil dat u graag wilt weten hoe laat u gaat vertrekken. Mede een keuze te bepalen op deze gegevens voor uw opstappunt. 
Kiest u hieronder de knoppen, zodat u direct alles kunt bekijken over uw servicelijn. 
Reserveren

Meer over uw dagtocht

Shopping Basket